Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Konferencijska liga

Ante Rebić ostao bez trenera, bivši turski izbornik podnio ostavku nakon poraza Bešiktaša

Autor: Hina

06.10.2023. 12:40
Ante Rebić ostao bez trenera, bivši turski izbornik podnio ostavku nakon poraza Bešiktaša

Foto: Foto REUTERS

Bio je to samo nastavak serije loših rezultata turskog velikana koji je u zadnjih šest susreta upisao samo dvije pobjede



ISTANBUL  Trener turskog nogometnog prvoligaša Bešiktaša Senol Gunes (71) podnio je ostavku nakon domaćeg poraza od Lugana (2-3) u susretu D skupine Konferencijske lige.


Bešiktaš je do 80. minute vodio sa 2-0, no u posljednjih deset minuta gosti su zabili tri gola okrenuvši rezultat.


Bio je to samo nastavak serije loših rezultata turskog velikana koji je u zadnjih šest susreta upisao samo dvije pobjede.




“Senol Gunes se nakon utakmice s Luganom sastao s našim predsjednikom Ahmetom Nur Cebijem i izjavio kako je momčadi potrebna svježa krv i podnio je ostavku na funkciju. Željeli bismo zahvaliti Senolu Guneşu na njegovom doprinosu našem klubu i želimo mu uspjeh u budućoj karijeri,” objavio je klub na svojim stranicama.


Bivši turski izbornik, arhitekt bronce na SP-u 2002. godine, vodio je Bešiktaš od listopada 2022. kada je naslijedio Francuza Valeriena Ismaela.


Bešiktaš, u čijim redovima igra hrvatski nogometaš Ante Rebić, trenutačno se nalazi na četvrtom mjestu turskog sa 13 bodova, osam bodova manje od vodećeg Fenerbahčea.