Srijeda, 29. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Postignuta nagodba

Završen najpraćeniji holivudski razvod: Amber Heard pristala na nagodbu, neće ulagati žalbu

Autor: L. S.

20.12.2022. 11:11
Završen najpraćeniji holivudski razvod: Amber Heard pristala na nagodbu, neće ulagati žalbu

Foto: Reuters

Obznanila odluku na društvenim mrežamaAmber Heard, bivša partnerica glumca Johnnyja Deppa, nedavno se oglasila na društvenim mrežama te je putem Instagram objave obznanila javnosti da je postignuta nagodba u slučaju suđenja zbog klevete s bivšim suprugom.


Također, iako ju je najavljivala, izjavila je da ipak neće uložiti žalbu na presudu kojom je, podsjećamo, njenom bivšem suprugu Johnnyju Deppu trebala isplatiti 15 milijuna dolara.


U objavi na Instagramu glumica je rekla da je odluku donijela nakon puno razmišljanja: “donijela sam veoma tešku odluku da se nagodim u slučaju klevete za koju me tužio moj bivši muž u Virginiji”.
Ja nikada nisam ovo izabrala“, nastavila je u objavi, te je dodala: “Branila sam svoju istinu i u tom činu moj život kakvog ga znam bio je uništen”.


Ponižavanje s kojim sam se suočila na društvenim mrežama je pojačana verzija načina na koji su žene re- viktimizirane kada istupe”, napisala je u objavi.


“Sada konačno imam priliku emancipirati se od nečega što sam pokušala napustiti prije više od šest godina i pod uvjetima sa kojima sam se mogla složiti”, nastavila je.


Nadodala je kako ova objava nije priznanje određenih radnji, te je spremna mukotrpno suđenje pustiti iza sebe.