Četvrtak, 7. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

PROLAZI TEŠKE TRENUTKE

Thompson pozvao je na molitvu za ozdravljenje svog 17-godišnjeg sina

Autor:

25.10.2022. 19:26
Thompson pozvao je na molitvu za ozdravljenje svog 17-godišnjeg sina

Foto: PressMarko Perković Thompson na službenom profilu na Facebooku objavio je poziv na molitvu za ozdravljenje njegova sina Ante Mihaela Perkovića.


Naime, njegov sin, 17-godišnji Ante Mihael Perković, u srpnju je završio u bolnici. Obitelj Perković i dalje prolazi kroz teške trenutke, a navodno se već mjesecima diljem Hrvatske moli za ozdravljenje mladića, piše Novi list.


“Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača Marka Perkovića Thompsona. Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang.
‘Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!’ (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj.


Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život.

‘Mnogo može žarka molitva pravednikova’ (Jak S,16), uči nas sv. Jakov apostol. Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe.


Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog!” stoji u objavi, koju potpisuje pater Mijo Nikić.


Objavi je priložena i molitva za ozdravljenje.


Osim sina Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.