Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Po mnogočemu posebna

Započelo snimanje audicija jubilarne desete sezone šoa koja će donijeti eksploziju talenata i sadržajne novitete

Autor: Ivana Kocijan

09.06.2023. 09:26
Započelo snimanje audicija jubilarne desete sezone šoa koja će donijeti eksploziju talenata i sadržajne novitete

Foto: Nova TV

Supertalent se vraća u velikom stilu!Audicije za novi krug Supertalenta Nove TV službeno su počele. Po mnogočemu posebna jubilarna deseta sezona najpoznatijeg talent-šoa u nas donosi brojna osvježenja koja će kandidatima uljepšati doživljaj izvođenja, a gledateljima pred malim ekranima ove jeseni obogatiti iskustvo gledanja.


Kako navode s Nove TV, audicije su mjesto gdje snovi postaju stvarnost jer talentirani kandidati imaju priliku zablistati na velikoj pozornici i steći podršku publike diljem zemlje, a sezona koja je pred nama otkrit će novu generaciju kandidata koji će nas iznenaditi, inspirirati i dirnuti svojim vještinama.


Četveročlani žiri koji i ove sezone čine Maja Šuput, Davor Bilman, Martina Tomčić i Fabijan Pavao Medvešek ponovo se okupio za sudačkim stolom, a sudeći prema njihovim prvim dojmovima, sprema se nezaboravna sezona.
– Ovogodišnje audicije donose kombinaciju nevjerojatnih, emotivnih i šokantnih trenutaka – u pitanju je recept za vrhunsku zabavu koju će gledatelji ove jeseni obožavati. Do tada, ono što mogu otkriti jest da ćemo ove godine u emisiji imati sadržajne novitete koji će cijeli šou dovesti na novu razinu, a u skladu s time, naravno, dolaze i raskošne kreacije kojima ćemo sa stilom obilježiti sezonu koja je za sve nas baš posebna, rekla je Maja Šuput.


Ove audicije neće biti samo obična potraga za talentima – bit će to putovanje ispunjeno smijehom, suzama i vrhunskom zabavom koje najavljuje i najmlađi član žirija, glumac Fabijan Pavao Medvešek.


– Supertalent je postao sinonim za nevjerojatne talente, inspiraciju i emociju. Mislim da će deseta sezona nadmašiti sva očekivanja, donoseći ne samo iznimne talente, već i snažne priče o strasti i hrabrosti pojedinaca koji slijede svoje snove, izjavio je.


Kako bi kandidati dosegnuli svoj puni potencijal, članovi žirija spremni su im pružiti svoje iskrene savjete, komentare i konstruktivne kritike.


– Audicije predstavljaju srce Supertalenta, a talenti iz svih krajeva naše zemlje dolaze kako bi pokazali svoje vještine. Ova sezona će po mnogočemu biti upečatljiva, pa se zaista radujem svim uzbuđenjima i iznenađenjima koje će nam donijeti, komentirala je Martina Tomčić koja se može pohvaliti najduljim stažem u žiriranju.


Na audicijama za desetu sezonu omiljenog šoa pojavit će se širok raspon talentiranih izvođača, a svi ljubitelji glazbe, plesa, akrobatike, komedije ili nečeg potpuno drukčijeg ove će jeseni ponovo biti prikovani za ekrane, osjećajući se dijelom neponovljivog putovanja.


– Uz Supertalent su se tijekom posljednjih devet godina gledatelji zabavljali, smijali i plakali, pojedinci su uz njega odrastali, a sudionicima je promijenio život. Stvarno se veselim novim kandidatima i praćenju njihovog rasta i razvoja na pozornici jer je upravo to jedna od najvećih čari ovog šoa, zaključio je Davor Bilman.