Srijeda, 21. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

»Ljubila ne ljubila«

Zaljubljeni dječak i poznata kantautorica zvijezde su najslađeg spota ovog ljeta

Autor: Ivana Kocijan

22.06.2023. 10:47
Zaljubljeni dječak i poznata kantautorica zvijezde su najslađeg spota ovog ljeta

Foto: PR

"Moja je želja bila da spotom i pjesmom izazovem lijepe emocije kod ljudi"Zaljubljeni dječak i poznata kantautorica Marija Mirković glavne su zvijezde najslađeg spota ovoga ljeta. Riječ je o videoizdanju nove pjesme »Ljubila ne ljubila« koju je glazbenica izvela na CMC Festivalu.


Glazbu za pjesmu »Ljubila ne ljubila« potpisuje Marija koja je na tekstu surađivala s Alkom Vuicom, a aranžman potpisuje Branimir Mihaljević. Na spotu je radila sa Sandrom Mihaljević, dok je za sjajne animacije zaslužan David Lovrić.

– Glavni lik u spotu je mali, nacrtani zaljubljeni dječak kojeg smo nazvali Miki. Sandrina ideja da ovog puta snimimo spot koji se razlikuje od svega što smo dosad radili je odlična. Pjesma je dobila topao i lijep spot, zanimljiv, a pritom vrlo jednostavan. Moja je želja bila da spotom i pjesmom izazovem lijepe emocije kod ljudi, tako da mislim da smo uspjeli u tome. Naravno, moj dio posla je bio brz i lagan, ali redateljica i animator su pred sobom imali ozbiljan posao, istaknula je kantautorica, poznata i kao bivša članica Frajli.