Četvrtak, 20. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

LUTKA MARE

VIDEO Poznata zadarska lutka u glavnoj ulozi spota za novu pjesmu Donata Mandića

Autor: Portal ZL

29.05.2024. 17:37
VIDEO Poznata zadarska lutka u glavnoj ulozi spota za novu pjesmu Donata Mandića

Foto: Screenshot/YouTubeDa ne treba prestati tragati za istinskom ljubavi, dokaz je nova pjesma Donata Mandića koji nam predstavlja svoj drugi singl u nizu ‘Voli me ovakvog kakav jesam’.


Mladi i perspektivni glazbenik koji nas je osvojio na prvu autentičnošću i dozom emotivne zrelosti svojim singlom prvijencem, s ‘Voli me ovakvog kakav jesam’ potvrđuje produžetak svega toga u nešto bržem ritmu, a čini se i puno više sudeći po njegovim riječima,


– Pjesma “Voli me ovakvog kakav jesam” predstavlja moju umjetničku viziju i potragu za pravom ljubavi, ljubavi koja prihvaća sve moje mane i nesavršenosti. Iako trenutno nemam želju ulaziti u vezu, ovom pjesmom želim prenijeti osjećaj iskrenosti i otvorenosti, te spremnosti da se prihvatimo takvi kakvi jesmo, s vjerom da će onaj pravi ili prava prepoznati vrijednost naše autentičnosti. Ovom pjesmom želim prenijeti poruku da prava ljubav nije savršena, već je iskrena i nosi razumijevanje koje nas povezuje na dubljoj razini, kazao je Donat Mandić.


Foto: Hit Records
Sve ovo Mandić je pečatirao svojim potpisom u ‘Voli me ovakvog kakav jesam’, a zajedno s Mihaelom Blumom, s kojim ima sjajnu suradnju na singlu prvijencu, uradio je i aranžman. Da ništa ne bude prepušteno slučaju, angažirao je i marljivu ekipu Limitless Production za potrebe snimanja, pa se tako može pohvaliti video spotom, u kojem je poveo računa o svakom detalju. Otkrio nam je i lokaciju iz kadrova, a što se sve zbivalo iza kulise i kako je proteklo snimanje, Donat nam je ispričao iz prve ruke,


– Snimanje spota “Voli me ovakvog kakav jesam” na predivnoj lokaciji Ljubač, Stari Grad, u Zadarskoj Županiji bilo je pravo iskustvo! Sve smo snimili u jednom danu i stvarno je bilo super! Motor mi je posudio prijatelj Mario iz Austrije– hvala, Mario!. Zahvaljujući Elli Dušević i Aniti Maričić za spot sam nabavio lutku Maru, koja je dobro poznata u Zadru i šire. Posebno hvala produkcijskoj kući Limitless Production, točnije Toniju Mađeriću i njegovoj ekipi za spot za koji smo se potrudili da bude što bolji. Ovaj put sam se i ja pridružio montiranju spota jer sam detaljista i volim da sve bude savršeno. Nadam se da će publika prihvatiti spot s istim oduševljenjem kao što smo mi uživali u njegovom stvaranju. Hvala od srca i uživajte u pjesmi i spotu, poručio je mladi glazbenik.