Nedjelja, 26. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Od Zagreba do Like

Objavljena je službena video razglednica kojom nas Lucija predstavlja na izboru za Miss Universe

Autor: S.M.

19.02.2024. 15:49
Objavljena je službena video razglednica kojom nas Lucija predstavlja na izboru za Miss Universe

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Naša predstavnica kaže da je ponosna što dolazi iz Like jer "Lika nije poznata samo po očaravajućoj prirodi, veći uspješnim, snažnim i moćnim ženama koje oduzimaju dah"Lucija Begić (23) predstavljat će Hrvatsku na ovogodišnjem izboru Miss svijeta koji se održava u Indiji od 18. veljače do 9. ožujka dok će veliki finale biti održan u New Delhiju.


Upravo u velikom finalu, Begić će se predstaviti raskošnom haljinom čiji je autor naš poznati  dizajner Ivan Alduk.


Nedavno je objavljena i video razglednica putem koje se Lucija predstavlja svijetu, a uvodne scene razglednice snimljene su u Zagrebu gdje naša predstavnica pohađa fakultet.
“Šetamo povijesnim dijelom Zagreba gdje se sudaraju tradicionalni i moderni svijet; od kule Lotrščak do Gradeca i naše predivne Katedrale”, kaže Lucija i pritom se osvrće na potrese koji su 2020. godine nanijeli veliku štetu.


Iduće scene prikazuju Liku otkuda Lucija i potječe, a nakon scena Plitvičkih jezera, objašnjava: “Ovdje možete iskusiti najljepšu prirodu, poput predivnog Nacionalnog parka Plitvička jezera i velikih vodopada. Lika je mjesto gdje se sudaraju obala i planine.”


Naša predstavnica potom dodaje da je ponosna što dolazi iz Like jer “Lika nije poznata samo po očaravajućoj prirodi, veći uspješnim, snažnim i moćnim ženama koje oduzimaju dah”.