Subota, 22. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

našalila se

Victoria Beckham podijelila fotografiju supruga Davida u donjem rublju: 'Nema na čemu'

Autor: M. Č.

16.12.2023. 15:25
Victoria Beckham podijelila fotografiju supruga Davida u donjem rublju: 'Nema na čemu'

Foto: Instagram/Victoria Beckham

Dizajnerica pokazala da zna kako razveseliti svoje fanove, ali i kako zadirkivati svog suprugaVictoria Beckham, pjevačica koja se transformirala u visokokvalitetnog dizajnera, podijelila je duhovitu fotografiju na svom Instagramu koja prikazuje njezina supruga, bivšeg profesionalnog nogometaša, Davida Beckhama kako obavlja neke popravke u svojim bijelim boksericama.


Na slici se vidi kako David pokušava popraviti televizor, i to noseći samo bijele bokserice, s tetovažama u potpunosti izloženim.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)


,,Električar došao popraviti televizor… Nema na čemu!”, našalila se.
Obožavatelji u komentarima nisu skrivali oduševljenje fotografijom. ,,Božićni poklon za cijeli svijet“, ,,I svi zumiramo”, ,,Daj im ono što žele Victoria”, ,,Takve električare više ne prave“, nizali su se šaljivi komentari.


Objavu je u šali komentirao čak i Instagram račun TV marke Samsung, pišući: ,,Napomena: Ne dolaze svi televizori s ovim električarom” i ,,Popravi kao Beckham”.

Inače, par je poznat po nježnom zadirkivanju i šali na društvenim mrežama, što se također može vidjeti i u ovogodišnjem hit Netflix dokumentarcu, Beckham, koji prati profesionalnu nogometnu karijeru Davida i svjetsku fascinaciju odnosom “Posh i Becks”.