Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

pop diva

Vesna Pisarović u pripremama za veliki koncert: 'Doista vjerujem da će publika uživati'

Autor: M. Č.

07.11.2023. 19:44
Vesna Pisarović u pripremama za veliki koncert: 'Doista vjerujem da će publika uživati'

Nakon duže stanke, sprema spektakl u Ciboni, od kojeg nas dijele tri danaVesna Pisarović, hrvatska pop zvijezda, vraća se na pozornicu nakon dužeg izbivanja, i to 10. studenog u Ciboni.


Pjevačica je rodom iz Petrinje, a svoju je glazbenu karijeru obilježila brojnim hitovima, kao što su Jutro Donosi Kraj, Dolje Na Koljena, Da Znaš, Bježi Od Mene, Sasvim Sigurna, Da Sutra Umrem i još mnogim. Zanimljivo je vidjeti kako pjevačica ne gubi na popularnosti, te da ju unatoč činjenici da je većina tih hitova obilježila početak 2000ih godina, na nastupima slušaju i generacije mlađe od toga. Osim što je pop žanr koji definitivno najviše obilježava njenu diskografiju, nije na odmet reći da je pjevačica eksperimentirala i sa drugim žanrovima, poput rocka, jazza i bluesa.


Vesna se, inače, ponosi činjenicom da osim svog glazbenog utjecaja ima i društveno-odgovornu ulogu u društvu. To je uvijek rado isticala sudjelovanjem u raznim projektima s porukom, a tu ulogu nije zanemarila ni kada je u pitanju ovaj zagrebački koncert, s obzirom na to da je dio humanitarnog projekta ‘Pokaži srce’. Ovaj humanitarni projekt za cilj ima unaprjeđenje zdravlja mladih sportaša kroz edukacije, kongrese i preventivne preglede.


Što se tiče koncerta u Košarkaškom centru Dražen Petrović, pjevačica će zasigurno otpjevati pjesme s prva tri albuma, koje je mahom potpisala Milana Vlaović,  a koji su obilježili njenu karijeru. Osim starijih pjesama, razveselit će nas i nekim kasnijim hitovima, kao i novim stvarima koje je sama napisala.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic)


,,Već se nekoliko mjeseci sa svojim timom ozbiljno pripremam za ovaj koncert i paralelno pišem pjesme i doista vjerujem da će publika uživati, kako moja vjerna publika, tako i ova mlađa”, zaključuje Vesna o nadolazećem koncertu. Uz Vesnu stajat će i redatelj Paolo Tišljarić, za rasvjetu i video zaduženi Marko Mijatović i Miran Bratunić, te stilistica Ana Nikačević, koja već godinama stoji iza njenog modnog stila.
Karte su dostupne u prodaji u sustavu, a ulaznice možete pronaći u sustavu Entrija.