Petak, 9. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

HRT

Večeras finale 11. sezone emisije "Zvijezde pjevaju": Tko će ponijeti laskavu titulu pobjednika?

Autor: Sandy Uran

19.11.2022. 09:15
Večeras finale 11. sezone emisije

Foto: DARIO NJAVRO ZA HRT

Uoči velike večeri pitali smo finaliste jesu li im se ispunila očekivanja i što očekuju u završniciVečeras od 20.15 nadalje na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije na rasporedu je veliki finale jedanaeste sezone showa »Zvijezde pjevaju«.


Poštovatelji ove emisije smatraju da će nikad uzbudljivija i neizvjesnija sezona završiti istim takvim velikim finalom. Tko će ponijeti laskavu titulu pobjednika showa »Zvijezde pjevaju«, vruće je pitanje na čiji se odgovor moramo još malo strpjeti.


Uoči velike večeri pitali smo finaliste jesu li im se ispunila očekivanja i što očekuju u završnici.
U igri su još samo tri para: zagrebačka glumica Jelena Miholjević i pjevač riječke grupe Let 3 Zoran Prodanović Prlja, istarski influenser Marco Cuccurin i riječka pjevačica Mia Negovetić, te HRT-ova novinarka Matea Šeparović i pjevač Bojan Jambrošić.


Što očekuju od večerašnjeg nastupa, doznajte u nastavku.


Jelena Miholjević: – Iskreno, iznenadila sam se što smo ušli u finale jer po prirodi nisam tolika optimistica, već sam uvijek pomalo sumnjičava. S druge strane, Prlja je veliki borac. Intenzivno smo radili i družili se, izvrsno se zabavljali. Svi su natjecatelji posebni i nikad ne znaš što će se dogoditi do kraja.


Zoran Prodanović Prlja: – Očekivanja nisu bila prevelika, ali s druge strane, kako smo Jelena i ja ljudi od pozornice, možda to i nije iznenađujuće. Prvi put kad sam dobio poziv da sudjelujem u ovom showu, dvoumio sam se, ali kad su mi rekli s kim ću nastupiti, oduševio sam se. Opravdano smo došli do finala, a večeras neka pobijedi najbolji.


Matea Šeparović i Bojan Jambrošić, Foto: Dario Njavro za HRT


Marco Cuccurin: – Očekivanja su tu da istaknu razočaranja i stoga iskreno nisam očekivao da ćemo ući u finale. Ušao sam u show s ciljem da se zabavim i tako je bilo. S Mijom sam ostvario prelijepi prijateljski odnos. U finalnoj večeri se ne nadam ničemu. Što bude, bude.


Mia Negovetić: – Očekivanja su se ispunila jer smo Marco i ja dobro radili i lijepo se družili. Posebno mi je drago da je tijekom tog razdoblja intenzivnog druženja jako puno napredovao i da će to iskustvo nositi sa sobom. Iz toga se izrodilo i jedno prekrasno prijateljstvo. Finalna večer je pred nama, ali mi smo već sada pobjednici sami za sebe.


Matea Šeparović: – Svatko tko je imao hrabrosti prihvatiti poziv za sudjelovanje u jednom tako kvalitetnom showu, iznimno visoke produkcije, treba biti sretan samim time te dobrim komentarima koje dobiva što od žirija, što od publike. Kad smo ušli u finale, osjećala sam se fantastično, ali trebalo se izboriti za finale. Malo treme je uvijek postojalo, pa će tako biti i u završnoj večeri. Najbitnije je da se osjeti pozitivna vibra između kandidata. Nemam velikih očekivanja, a ipak, nikad se ne zna. Svima želim sreću.


Bojan Jambrošić: – Očekivanja sudjelovanja u ovom showu su i više nego ispunjena. Iskreno, nisam se nadao tome da ćemo dogurati do finala, uvijek u meni postoji dvojba… Na finalnoj večeri najvažnije je da pokažemo ono najbolje od nas i koliko smo se trudili i radili na tome. Da damo najbolje od sebe. Neka najbolji pobijedi!


Mia Negovetić i Marco Cuccurin, Foto: Dario Njavro za HRT


U prvom krugu finala sva tri para izvest će po dvije pjesme: pjesmu žanra koji im je preostao te pjesmu mentora. Tada se glasanje zatvara i saznajemo koja dva para prolaze u završni krug. Svoje će završne ocjene, ali i završne poruke i mišljenja, dati i ocjenjivačku sud: Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca.


Ovu doista posebnu epizodu začinit će i parovi koji nisu finalisti, koji će otvoriti emisiju navijačkim medleyjem, te glazbene gošće. Svoje nove pjesme izvest će Danijela Martinović i Jelena Rozga.


Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, redatelj Tihomir Žarn, a urednica Uršula Tolj.