Četvrtak, 18. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

Budimpešta

Unatoč svim pokušajima skrivanja, otkrilo se zašto je Johnny Depp otkazao koncert

Autor: S.M.

23.07.2023. 09:36
Unatoč svim pokušajima skrivanja, otkrilo se zašto je Johnny Depp otkazao koncert

Foto: REUTERS

Da koncerta neće biti, javljeno je kada su se obožavatelji već smjestili u arenuJohnny Depp je otkazao koncert s bendom Hollywood Vampires u Budimpešti. Otkazivanje je obrazloženo “neočekivanim okolnostima”.


Da koncerta neće biti, javljeno je kada su se obožavatelji već smjestili u arenu Papp László.


Bend je na Instagramu napisao: “Zbog neočekivanih okolnosti, otkazujemo večerašnji nastup u Budimpešti. Sve karte bit će u potpunosti refundirane. Volimo i cijenimo naše obožavatelje koji su došli na koncert sa svih strana i jako nam je žao. Iskrene isprike, The Hollywood Vampires.”
Koncert je, prema objavljenim informacijama, otkazan jer se Johnny Depp netom prije koncerta onesvijestio u svojoj sobi – jer je bio previše uzbuđen.


S obzirom da su ga vidjeli kako pije uoči koncerta, obožavatelji su brzo doznali istinu i smatraju da je Depp jednostavno previše popio da bi bio u stanju stati na pozornicu, piše News18.


Isplivale su i snimke na kojima se vidi da je Depp u alkoholiziranom stanju.


Glumcu je bilo toliko loše da je u sobu morala doći hitna pomoć, a on nije mogao izaći iz hotela.


“Sve je bilo spremno, pozornica je bila postavljena, ekipa iza pozornice bila je spremna. Nitko nije mislio da bi moglo biti problema, osobito jer su članovi benda obavili tonsku probu koja je bila zakazana za poslijepodne”, kazao je organizator, i sam iznenađen odgodom koncerta.


Bend je kasnije otkazao i nastup u Slovačkoj, kazavši da je razlog “nedovršena infrastruktura lokacije” te naglasivši da otkazivanje tog nastupa, nema nikakve veze s onim u Budimpešti.