Utorak, 20. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

SEA STAR FESTIVAL

U Umag stiže španjolska kraljica psytechno žanra Indira Paganotto

Autor: Hina

23.12.2022. 08:25
U Umag stiže španjolska kraljica psytechno žanra Indira Paganotto

Foto: DOGU OBA OZKAN

Već je nekoliko sezona jedno od najuzbudljivijih novih imena svjetske techno scene Na peto izdanje Sea Star Festivala u umaškom Stella Marisu, koje će biti održano 19. i 20. svibnja sljedeće godine, uz najvažniji electro punk bend današnjice The Prodigy stiže i kraljica psytechno žanra i jedna od zvijezda globalne elektroničke scene Indira Paganotto, objavili su organizatori.


Porijeklom iz Španjolske, Indira Paganotto je već nekoliko sezona jedno od najuzbudljivijih novih imena svjetske techno scene te energičnim nastupima osvaja publiku širom svijeta.


Iza nje je desetljeće rada i usavršavanja talenta u studiju, kao i za DJ-pultom, a u posljednjih nekoliko godina dobila je snažnu podršku vodećih imena ovih žanrova – EP izdanje »Himalaya« objavljuje za KNTXT, label belgijske DJ-ice i producentice Charlotte de Witte, a nije joj odoljela ni Nina Kraviz koja je njezine dotad neobjavljene trake uvrstila u svoje DJ-setove.
Uspješna 30-godišnjakinja već je stala za najveće svjetske festivalske pozornice, kao što su Tomorrowland i Awakenings, a održala je i nastupe u kultnim klubovima Printworks u Londonu i Amnesia na Ibizi.