Četvrtak, 7. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Traži splićanku

Toni o Stankici nakon prekida: 'Naravno da ne mogu biti najbolji prijatelj s nekim s kim sam bio u vezi'

Autor: M. Č.

19.11.2023. 16:48
Toni o Stankici nakon prekida: 'Naravno da ne mogu biti najbolji prijatelj s nekim s kim sam bio u vezi'

Foto: PR

Gospodin Savršeni osvrnuo se na nedavne glasine o njihovom razilasku, o svojoj karijeri i o muško-ženskim prijateljstvima...Toni Šćulac, javnosti poznat i kao Gospodin Savršeni, nedavno je prekinuo ljubavnu vezu s partnericom Stankicom Stojanović, koja je ujedno bila i pobjednica istoimene emisije i osvojila Tonijevo srce. Nakon što ih je spojio reality show, dvije godine se činilo da ih neće ništa razdvojiti, no ipak, slavna se ljubav završila. Toni je sada za Večernji list ispričao sve o prekidu i njegovom odnosu sa, sada bivšom, partnericom, te o muško-ženskim prijateljstvima generalno.


Započeo je službenom potvrdom o prekidu, o kojem se naveliko spekuliralo: ,,Jedine detalje koje želim reći vezano za prekid sa Stankicom jest da je istina da smo prekinuli našu vezu i da nismo više zajedno. O toj ženi mislim sve najbolje i nema nikakve zle krvi između nas. Svjestan sam toga da smo bili javni par zato što smo se upoznali u reality showu Gospodin Savršeni”, rekao je Toni, te dodao kako ne planira dijeliti detalje o prekidu javno, kao što ne planira uopće biti u javnim prostorima i medijima: ,,Ne zanima me svijet showbussinesa i ne planiram dalje dijeliti svoju privatnost. Ne želim iznositi detalje prekida kada smo i zašto okončali našu vezu. Odlučio sam i to da svoj ljubavni život više ne planiram dijeliti s javnosti”, zaključio je.


Inače, Banjolučanka Stankica i Splićanin Toni svoju su romansu održavali na daljinu, a ta daljina se povećala i kada je Toni poslovno otputovao u Latviju na četiri mjeseca: ,,Proveo sam četiri mjeseca u Rigi u Latviji kao gostujući profesor na University of Latvia. Oni su specifični po tome da njihovi fakulteti nose imena po gradovima, a ovaj pak po državi. Na njihovom doktorskom studiju sam predavao jedan kolegij, a trenutno grade grupu znanstvenika za Cern, te sam im bio savjetnik i mentor za studente”, ispričao je, te dodao: ,,Latvija je lijepa država, ne mogu reći ništa protiv, ali zamislite vi Dalmatinca na ljeto u Latviji… To je mislim najgora moguća kombinacija. Bilo je hladno i nisam se okupao u moru cijelo ljeto.
Naposljetku je naglasio: ,,Ja ne mogu napustiti Hrvatsku, moj Split i Dalmaciju. Često ću putovati u Latviju, čak sam se i prijavio na jedan natječaj, a sljedeće godine ću provesti neko vrijeme i u Ženevi u Cernu. Ipak je najljepše vratiti se kući“, na što je odmah uslijedilo pitanje – znači li to da je Toni naučio svoju lekciju o vezama na daljinu i odlučio tražiti partnericu u Splitu?

,,U teoriji bih volio pronaći neku Splićanku i da živimo zajedno. Ali, ipak, mislim da nema smisla ograničavati se zato što ljubav ne bira. Na primjer, sutra se mogu zaljubiti u djevojku koja živi vrata do mene, a mogu i u onu koja živi na drugom kraju svijeta. Mislim da daljina ne bi trebala biti prepreka i ako se zaljubim u neku djevojku koja živi daleko od mene da neću zbog toga reći: “Eh, ništa od toga”. Malo sam se bio i šalio kada sam dobio ponudu za to radno mjesto u Latviji pa sam rekao: “Ako bi uz to došla i jedna Latvijka i ako bi se zaljubio, možda bih je i prihvatio”. Kada bi se tako nešto dogodilo da mogu kao i sada putovati i raditi što volim i da još uz to dođe i ljubav, zašto ne”, iskreno je rekao Toni.
Naposljetku se osvrnuo i na njegov trenutni odnos sa Stankicom, rekavši: ,,Ja osobno ne vjerujem u muško ženska prijateljstva. Po svojem iskustvu i iskustvu mojih bliskih ljudi sam naučio da ako se muškarac i žena puno zbliže da na kraju to dovede do emocija, barem s jedne strane. Takav odnos na duge staze nije održiv. Mislim da takva prijateljstva dovedu do veze ili do toga da nije prijateljstvo. Ponavljam, između Stankice i mene nema zle krvi, ali naravno da ne mogu biti najbolji prijatelj s nekim s kim sam bio u vezi“, zaključuje Toni.