Nedjelja, 21. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Epska avantura

Tom Cruise o sedmom nastavku 'Nemoguće misije': 'Bio je to vrhunac svih mojih vještina'

Autor: Hina

23.06.2023. 13:13
Tom Cruise o sedmom nastavku 'Nemoguće misije': 'Bio je to vrhunac svih mojih vještina'

Foto: Reuters

U sedmom nastavku uz Cruisea glume Simon Pegg, Hayley Atwell i Ving RhamesSlavni američki glumac Tom Cruise rekao je da je sedmi nastavak franšize Nemoguća misija “doista epska avantura”.


Holivudska zvijezda rekla je da je film u dva dijela napravljen uz kulminaciju svih njegovih vještina i da će čak i oni koji nisu upoznati s franšizom imati “epsku avanturu”.


“(Ovaj film) je bio vrhunac svih mojih vještina…Puno toga se događa…najvažniji dio je snimanje i prenošenje priče”, rekao je Cruise koji u filmu Nemoguća misija 7 ponovno utjelovljuje Ethana Hunta dok Snage za nemoguću misiju (IMF) nastoje ući u trag zastrašujućem novom oružju koje prijeti cijelom čovječanstvu.
U sedmom nastavku uz Cruisea glume Simon Pegg, Hayley Atwell i Ving Rhames.


Govoreći na londonskoj premijeri filma u četvrtak, Cruise je rekao da je sanjao da će snimati filmove još dok je bio dijete te da se posvetio prihvaćanju novih izazova i učenju novih vještina.


“Kad sam imao tri ili četiri godine skakao sam s krova i penjao se po drveću – htio sam snimati filmove, htio sam avanturu, htio sam putovati svijetom”, rekao je.


Sedmi nastavak franšize počet će se prikazivati u Sjedinjenim Državama od 12. srpnja, a u Europi nekoliko dana kasnije.