Petak, 24. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Četvorka iz Splita

The Splitters uoči promocije novog albuma objavili naslovni singl i spot "Role filmova"

Autor: S.M.

11.11.2022. 14:36
The Splitters uoči promocije novog albuma objavili naslovni singl i spot

Foto: Bruno Dobrota

Svoje treće studijsko izdanje premijerno će predstaviti na koncertu 12. studenogaFantastična četvorka iz Splita The Splitters, koju čine braća Komić i Senta, nakon nastupa na Zagrebačkom festivalu, INmusic festivalu i Mudri Brk Festivalu stiže pred splitsku publiku. Na koncertu 12. studenoga u splitskom klubu Kocka premijerno će predstaviti svoje treće studijsko izdanje – “Role filmova”.


Dečki su uoči koncerta objavili naslovni singl i spot novog albuma za koji sami potpisuju glazbu i tekst, a montažu i režiju spota potpisuje Marino Vrca. Uz Brunu Dobrotu na kameri i glumicu Deu Mariju Računicu pjesma “Role filmova” je dobila upečatljivu notu zbog koje će je publika sigurno pjevušiti danima.


The Splitters su se predstavili na sceni 2018. godine sa svojim albumom “Love sucks” na engleskom jeziku, a ubrzo nakon su i s pjesmama na hrvatskom jeziku zabilježili zapažene rezultate.
Sa singlom “Oboji me” dečki su osvojili publiku, a pjesme “Barbara” i “Nitko kao mi” osvojile su radijski eter, ali i novu bazu obožavatelja ovog svježeg zvuka. S pjesmom “Izgubljeni grad” nastupili su na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, a njihov novi album “Role filmova” izlazi za nekoliko dana na digitalnim platformama i u fizičkom izdanju.


Koncert u splitskoj Kocki jedinstvena je prilika da ih publika posluša na domaćem terenu i prvi put posluša njihove dobro poznate, ali i neke nove pjesme u slavljeničkoj atmosferi.