Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

uhvaćeni u zagrljaju

Taylor Swift i Travis Kelce viđeni su na opuštenom izlasku u Singapuru

Autor: M. Č.

09.03.2024. 20:58
Taylor Swift i Travis Kelce viđeni su na opuštenom izlasku u Singapuru

Foto: Taylor Swift / Foto Reuters

 Pjevačica u zemlji boravi šest dana u sklopu turnejeTaylor Swift i Travis Kelce nastavljaju svoju romansu i u Singapuru. Naime, par je viđen na opuštenom izlasku u trgovačkom centru u gradu-državi, kako je prikazano na snimkama i fotografijama koje su obožavatelji objavili na društvene mreže.


Swift i Kelce su na slikama obožavatelja objavljenim na X-u, nekadašnjem Twitteru, uhvaćeni u zagrljaju tijekom njihovog izlaska u trgovačkom centru, kao i kako se hodajući drže se za ruke.
Inače, Kelce je stigao u zemlju ranije ovog tjedna kako bi vidio Swift na petoj večeri njenog šestodnevnog boravka u zemlji.


Tijekom nastupa, Swift je pokazala svoju zahvalnost Kelceu mijenjajući tekst svoje pjesme “Karma” kako bi ga pozdravila, mijenjajući stihove u: ,,Karma je tip iz Chiefsa koji mi dolazi ravno kući”, prema snimkama obožavatelja.


Nakon nastupa, Swift je potrčala u Travisove naručje, dok ju je on čekao iza pozornice. Par je u zagrljaju razmijenio i nekoliko slatkih poljubaca, prema videu podijeljenom na društvenim mrežama.


Kelce je posljednji put podržao Swift na turneji u Sydneyu, tijekom tri večeri njezinih izvedbi u australskom gradu. Tijekom boravka tamo, sportaš je viđen kako dijeli trzalice i navija za Swift iz VIP šatora. Par je potom uhvaćen u poljupcu iza pozornice nakon nastupa.