Subota, 3. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Popularni klasični instrumentalist

Stjepan Hauser započeo prvu samostalnu turneju rasprodanim koncertima u Budimpešti i Pragu

Autor: Ivana Kocijan

28.02.2023. 08:05
Stjepan Hauser započeo prvu samostalnu turneju rasprodanim koncertima u Budimpešti i Pragu

Foto: KRISZTIAN BODIS

U Arenu Zagreb stiže 25. listopada 2023.Stjepan Hauser, jedan od najpopularnijih klasičnih instrumentalista današnjice, 25. listopada stiže u Arenu Zagreb, u sklopu prve samostalne turneje »Rebel with a Cello« koju je prije dva mjeseca započeo rasprodanim koncertima u Budimpešti i Pragu.


Drugi dio velike svjetske turneje započinje u Francuskoj u listopadu, kada će i domaća publika u Areni Zagreb moći doživjeti ovaj audiovizualni spektakl.


»Buntovnik iz Pule« izaći će na pozornicu s više od 20 članova orkestra koji će ga pratiti na violinama, bubnjevima, gitarama, udaraljkama i puhačkim instrumentima. Koncert »Rebel with a Cello« spoj je klasike, latino ritmova i filmske glazbe, upakiran u tri odvojena »čina« s bogatom listom koja donosi više od 20 pjesama, koje će raznježiti, a zatim dići na noge i rasplesati publiku u Areni Zagreb.
– Moja vizija je da prvi dio koncerta bude više klasičan, a onda će mi se za drugu polovinu pridružiti orkestar i puhačka sekcija i potaknut ćemo sve na ples. Ove pjesme voli toliki broj ljudi i uzbuđen sam što ih mogu podijeliti na način koji nitko prije nije čuo – jedva čekam proširiti njihovu radost, ljubav i energiju diljem svijeta, izjavio je Hauser.


Za koncert u organizaciji Charm Musica ulaznice je moguće kupiti u sustavu Eventim i na fizičkim prodajnim mjestima Eventima te u sustavu Entrio i na fizičkim prodajnim mjestima Entrija. Sva mjesta su sjedeća, a u prodaji su i VIP i Meet and Greet paketi, koji uključuju mnogo pogodnosti. Prvi koncert na turneji održan u Budimpešti bit će moguće premijerno pogledati ovog petka na Hauserovom YouTube kanalu.