ponedjeljak, 2. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Teret slave

Shakira zamolila novinare i medije za privatnost zbog dobrobiti djece: "Molim vas da ih ne slijedite"

Autor: L. S.

12.04.2023. 10:12
Shakira zamolila novinare i medije za privatnost zbog dobrobiti djece:

Foto: FOTO/REUTERS

Objava dolazi nakon što su paparazzi navodno njenog sina i kći pratili u blizini školeUslijed rastave od Piquea, selidbe u Ameriku i velikih promjena u obitelji, Shakira je putem društvenih mreža zamolila prijatelje, novinare i medije da poštuju njenu i privatnost njezine djece nakon što su paparazzi navodno njenog sina i kći pratili u blizini škole.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Shakira (@shakira)U objavi na društvenim mrežama Shakira je progovorila o promjenama u svom životu i utjecaju koji je to imalo na njezinu djecu. Objava na Instagramu glasi:
“Dragi prijatelji, novinari i mediji. U ovom trenutku promjena u mom životu kao javne osobe razumljivo je da oko mene i moje obitelji postoji stalna novinarska znatiželja.


Ipak, moja djeca, Milan i Sasha, proživjeli su vrlo tešku godinu, trpeći stalnu opsadu i nemilosrdnu potjeru paparazza i raznih medija u Barceloni. Dok započinju novu fazu u svojim životima, pozivam medije u ime moje djece da poštuju njihovo pravo na privatnost”.


Nastavila je: “Molim vas da ih ne slijedite do izlaza ili ulaza u školu, čekate ih na vratima naše kuće ili ih pratite na njihove izvannastavne aktivnosti i igre kao što se to događalo svaki dan u Barceloni, kako biste dobili fotografije ili bolje ocjene.


Vjerujem da su novinari i fotografi osjetljivi na situaciju s kojom se suočavaju Milan i Sasha i da se prema njima mogu ponašati na najljudskiji mogući način, s obzirom na to da je riječ o zdravstvenom, fizičkom i emocionalnom integritetu dvoje mlađih od 8i 10 godina koji samo žele da mogu izaći na ulicu i pohađati školu osjećajući se sigurno i bezbrižno bez proganjanja ili stalnog nadzora kamera”.


Objava se nastavlja: “Ovu molbu ne upućujem više kao umjetnica, već kao majka koja želi zaštititi i brinuti se za psihološku i emocionalnu dobrobit svoje djece kako bi mogla živjeti zdrav i sretan život, kakav svako dijete zaslužuje. Hvala vam na razumijevanju i podršci”.