Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

'PESMA ZA EVROVIZIJU'

Severina pohvalila Konstraktu: 'Ne znam jesam li nešto bolje vidjela...'

Autor: M. Č.

01.03.2024. 17:43
Severina pohvalila Konstraktu: 'Ne znam jesam li nešto bolje vidjela...'

Foto: NL arhiva

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, jučer je oduševila mnoge svojim nastupom u drugoj polufinalnoj večeri PZEJučer je održana druga polufinalna večer natjecanja za pjesmu Eurovizije u Srbiji, “Pesma za evroviziju”, a među talentiranim natjecateljima našla se i Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, s pjesmom “Novo, bolje”. Glazbenica je zasluženo prošla u finale, a mnogi su na društvenim mrežama zadivljeno komentirali njezin kreativan nastup. Među njima se našla i Severina Vučković, koja je dijelove nastupa podijelila i prokomentirala na svojim društvenim mrežama.


Naime, Severina je na svojem Instagramu podijelila niz videozapisa koji prikazuju Konstraktin nastup. I dok je uz određene snimke napisala stihove iz pjesme, uz neke je iskazala i svoje mišljenje.


Instagram screenshot @severina


Instagram screenshot @severina


,,Auu”, započela je Severina, pa dodala: ,,Ne znam jesam li nešto bolje vidjela…
Naime, Konstrakta je na pozornici mijesila kruh. Sjedila je na stolcu obučena u bijelo, dok su oko nje stajali pjevači. Mnogi su korisnici na X-u, bivšem Twitteru, komentirali kako je nastup ironičan i ”genijalan” zato što je gotovo jednak kao prošle godine, unatoč tome što se pjesma zove “Novo, bolje”, te pohvalili Konstraktinu kreativnost i ideju.


,,Njezina pjesma je o političarima koji obećavaju da će se stvari promijeniti i biti bolje, ali na kraju dana ostaju iste…a sada se natječe na PZE s drukčijom pjesmom, obećavajući nešto novo i uzbudljivo, ali nam istovremeno dajući isti nastup…genijalno“, glasio je jedan od komentara.Podsjetimo, Konstrakta je predstavljala Srbiju na Euroviziji 2022. godine, te osvojila visoko peto mjesto. Tada je nastupala s pjesmom “In corpore sano”.