Utorak, 18. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

elegantno

Severina podijelila dašak božićne čarolije iz svog luksuznog doma u Zagrebu

Autor: M. Č.

04.12.2023. 17:25
Severina podijelila dašak božićne čarolije iz svog luksuznog doma u Zagrebu

Foto: Snimio: Davor KOVAČEVIĆ

Pjevačica je zapalila prvu svijeću i pratiteljima pokazala blagdansku atmosferuHrvatska glazbenica Severina Vučković poznata je, između ostalog, po svom luksuznom i elegantnom ukusu, a ovaj je put pokazala kako to umijeće prenosi i na uređenje svog doma.


Naime, Severina je povodom prve adventske nedjelje zapalila jednu svijeću, kako to običaj i nalaže, no istovremeno je svojim pratiteljima pružila mogućnost da zavire u blagdanski ugođaj koji se kreirala u svom domu.


Severina je objavila sliku adventskog vijenca, koji je ukrašen s dozom elegancije i koji se, po svemu sudeći, uklopio u estetiku koja prevladava u njezinom stanu, koja bi se mogla opisati kao suzdržana i decentna sa tračkom luksuza. Prevladavaju neutralni tonovi, poput smeđih i bijelih, kao i zelenih tonova mahovine, a sve skupa je naglašeno s malo zlatne, kako bi se uzdiglo na veću razinu i dočaralo pravi božićni duh.
U pozadini fotografije vidljivi su još neki predmeti koji se čine pažljivo posloženi kako bi upotpunili ovu blagdansku čaroliju.