Četvrtak, 13. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

kontroverza

Severina održala koncert u Kotoru pa jednim komentarom razbjesnila dio srpske publike

Autor: M. Č.

02.01.2024. 18:06
Severina održala koncert u Kotoru pa jednim komentarom razbjesnila dio srpske publike

Foto: Snimio: Davor KOVAČEVIĆ

Nekima je zasmetala njena izjava pa su je optužili za provociranje, no mnogi u njoj nisu vidjeli ništa problematično...Hrvatska glazbenica Severina Vučković Novu je godinu proslavila u Kotoru u Crnoj Gori, gdje je održala veliki koncert. Na koncertu se okupilo više od 30 tisuća ljudi, a mnogima je pažnju zaokupio jedan komentar koji je izrekla.


Na samom kraju koncerta, Severina je publici čestitala Novu godinu, a potom uzviknula: ,,I ne dajte Crnu Goru!”


Ova njena izjava nije dobro prošla na X-u, bivšem Twitteru, gdje se nekolicina negativno osvrnula na Severinu i njezin komentar.


Ipak, mnogima nije bilo jasno u čemu je problem, ni zašto su se pojedini osjećali prozvanim.


Inače, na koncertu se, osim ovog kontroverznog, desio i jedan lijepi trenutak. Severina je nedavno priznala da ne voli izvoditi neke od svojih pjesama, a među njima je navela i pjesmu Rođeno moje, koja ju podsjeća na period kada su joj uzeli sina. Ipak, na ovome se koncertu odlučila otpjevati je, a baš je u periodu izvedbe te pjesme počelo kišiti.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Severina (@severina)


Pjevačica je podijelila videozapis ove izvedbe, na kojoj se vidi atmosfera koja je vladala, uz uživljenu publiku i kišu koja je padala. ,,Tu noć, kiša je padala samo 5 minuta i to baš na ovoj pjesmi… Valjda da opere svu tugu…“, napisala je Severina uz snimku s koncerta.