Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

And Just Like That...

Sarah Jessica Parker napokon se oglasila o povratku bivše kolegice, i čini se da je svađu izignorirala

Autor: L. S.

20.06.2023. 09:09
Sarah Jessica Parker napokon se oglasila o povratku bivše kolegice, i čini se da je svađu izignorirala

Foto: Reuters

Povratak Kim Cattrall biti će epizodanSvađa između Sarah Jessice Parker i Kim Cattrall, mnogima poznatih kao Carrie i Samantha iz popularne serije Seks i grad postala je veoma aktualna kako se vijest o Cattrallinom kratkom povratku u drugu sezonu serije And Just Like That.


Naime, Cattrall se u drugu sezonu vraća ‘samo preko telefona’, a njihov kolega Evan Handler, koji glumi Harryja Goldenblatta, rekao je da je Cattrall svoju ulogu snimila ‘u garaži’ još u ožujku i da nije komunicirala ni s kim od bivših kolegica.


Parker je komentirala: “Dosta smo razmišljali o načinima na koje smo pristupili likovima koji nisu bili prisutni, načinima na koje smo pozvali glumce natrag i bilo je stvarno zabavno i uzbudljivo i svakako nostalgično, ali mislim da je više od toga bilo jako radosno”.
Kristen Davis, koja u seriji glumi Charlotte Goldenblatt, kazala je da je podijeljenost među slavnom četvorkom uvijek postojala, te da Cattrallina epizodna uloga ne znači razrješenje svađe, prenosi Daily Mail.


“Ne znam postoji li tu pomirba ili razrješenje, to su neke velike stvari za koje ne znam da su išle u tom smjeru… Samo smo mislili da bi bilo zabavno obožavateljima dati malo Samanthe jer znamo da im nedostaje, a ona je sjajan lik”.