Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Najtiša renovacija ikad?

Robbie Williams preuređuje kuću, radnike tjera da koriste ručni alat iz 19. stoljeća

Autor: L. S.

04.11.2022. 09:10
Robbie Williams preuređuje kuću, radnike tjera da koriste ručni alat iz 19. stoljeća

Razlog: "teški" susjedMega popularni pjevač Robbie Williams nedavno je započeo obnovu svoje dvadeset milijunske vile u londonskom Kensingtonu. Pjevačev plan bio je podrum vile pretvoriti u teretanu s bazenom, te je nakon dugih pregovaranja sa susjedima konačno dobio dozvolu. Čini se da niti Williamsa nisu zaobišle susjedske razmirice. Njegov prvi susjed, glazbenik Jimmy Page, tek je u svibnju Williamsu dao dopuštenje za početak radova, a prije toga nije htio niti čuti za ikakve radove zbog straha da bi radovi na pjevačevoj kući mogli narušiti temelje njegove.


Robbie nije tako lako odustao od svog nauma, te je pronašao rješenje, a kompromis je izgleda konačno postignut. Naime, njegovi radnici imaju strogu zabranu proizvođenja bilo kakve buke, te je susjedima obećao da glasnoća neće prelaziti 25 decibela. To će biti moguće zahvaljujući ručnom alatu iz 19. stoljeća koje radnici moraju koristiti, a navodno je i nabavio uređaje za mjerenje buke vrijednosti skoro pola milijuna kuna.


Pomislili bi kako se zvijezde ne moraju nositi sa tvrdoglavim susjedima, no to je izgleda svugdje isto. Navodno su Williams i Page već dugi niz godina u lošim susjedskim odnosima, a u tijeku je i svađa oko stabala koje Williams želi srušiti, a Page se tome protivi.