Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Survivor

Profesorica iz Malog Lošinja sportsku dvoranu zamijenila surovom divljinom Dominikanske Republike

Autor: L. S.

17.03.2023. 13:26
Profesorica iz Malog Lošinja sportsku dvoranu zamijenila surovom divljinom Dominikanske Republike

Foto: Screenshot Nova TV

"Od mene očekujete borbu i strast, bez odustajanja"Mjesto radnje nove sezone popularnog natjecateljskog showa “Survivor” smješteno je u Dominikanskoj Republici, a među natjecateljima se našla i Sanja Miočić, profesorica tjelesne i zdravstvene kulture iz Malog Lošinja, koja je sportsku dvoranu odlučila zamijeniti boravkom u surovoj divljini.


Jučer smo po prvi put imali prilike vidjeti Miočić in medias res, kada je nakon turbulentne večeri zamijenila Mihaelu Pavlović koja je zbog ozljede bila primorana napustiti show.


Mihaelin nagli odlazak ostavio je plavi tim sa natjecateljicom manje, pa se tako idući dan u igru priključila Sanja.
“Obožavam sport, obožavam adrenalin, avanturu i želim pokazati najbolje od sebe. ‘Survivor’ je moj san i želim napraviti sve da se poslije nemam razloga kajati, da jednog dana kažem da sam pobijedila. Od mene očekujete borbu i strast, bez odustajanja“, poručuje Sanja, kako prenosi Nova TV.


Determiniranost i posvećenost cilju jedan je od Sanjinih glavnih aduta. Nedostatak udobnog kreveta, tehnologije i ostalih blagodati svakodnevnog života nedostajati će joj, ali ju ne brinu, a kako je izjavila za Dnevnik, ne boji se biti gladna jer do toga neće doći:


“Lovit ću ribu, rakove, praviti juhu od kamena, jesti kukce i crve na laganoj vatri. Nedostajati će mi moja mezimica Zaz, obitelj, žamor djece, posao i vjerojatno sve blagodati koje uzimamo zdravo za gotovo. Želim se posvetiti sebi, uživati maksimalno, pokazati svoje sposobnosti i naučiti nove stvari“.


Da je u duši avanturistica i velika obožavateljica sveg adrenalinskog govori i činjenica da joj ovo nije ‘prvi rodeo’ što se tiče sudjelovanja u izazovnim natjecanjima, te je 2009. svoje sposobnosti testirala na “Wipeout” showu u Buenos Airesu.