Srijeda, 31. svibnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

LET 3

Prlja objavio video na engleskom, pa raspametio fanove Eurosonga: “Apsolutna ikona!”

Autor: P. N.

29.03.2023. 21:54
Prlja objavio video na engleskom, pa raspametio fanove Eurosonga: “Apsolutna ikona!”

Foto: Vedran KaruzaVeć ogroman “hype” koji se stvorio oko Leta 3 i pjesme Mama ŠČ! s kojom će riječki rockeri nastupiti na Eurosongu upravo je postao još veći.


Svoj talent za stvaranje viralnih internetskih videa Letovci su ponovo prezentirali na službenom TikToku Eurovizije. Ondje je objavljen video Zorana Prodanovića Prlje koji se publici objavio na engleskom jeziku.


“Jako smo uzbuđeni, ne možemo dočekati. Brojimo minute, sate, dane i tjedne. Jedva čekamo”, poručio je Prlja.
U pozadini je, naravno, svirala “Mama ŠČ!”. Gledatelji su oduševljeni, komentari i komplimenti se samo nižu.


“Kralj Eurovizije”, “Traktor za veliko finale”, “Apsolutna ikona, idu ravno u finale, jedva ih čekam vidjeti uživo”, “Idemoooo Hrvatska”, samo su neki od više od 400 objavljenih komentara.


Video je u pet dana prikupio više od 230.000 pregleda. Kako Letovci trenutno stoje na kladionicama? U ukupnom poretku hrvatski predstavnici su 16., prenosi Večernji, no skaču na kladionicama za prvu polufinalnu večer Eurosonga.


Kladioničari kažu da Let 3 ide u finale s osmog mjesta, a za to im daju 75% šanse. Tko je ispred Hrvatske za ulazak u finale? Finska, Švedska, Norveška, Izrael, Češka, Moldavija i Srbija.


Podsjetimo, prva polufinalna večer, na kojoj će nastupiti i Letovci, zakazana je 9. svibnja, a s nje će u veliko finale, 13. svibnja, 10 predstavnika po izboru gledatelja.


Automatski su u finalu već Italija, Francuska, Velika Britanija, Španjolska, Njemačka i prošlogodišnji pobjednici – Ukrajina.