Četvrtak, 25. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

uspomene

Prisjetili se djetinjstva: Houdek otkrio kojoj je našoj pjevačici slao ljubavna pisma, Maja Šuput kako se frizirala...

Autor: M. Č.

09.11.2023. 16:47
Prisjetili se djetinjstva: Houdek otkrio kojoj je našoj pjevačici slao ljubavna pisma, Maja Šuput kako se frizirala...

Foto: arhiva NL

'Svi smo joj pisali, svi smo bili zaljubljeni u nju i ona je bila centar našeg svijeta', rekao je Jacques o bivšoj simpatijiJacques Houdek, hrvatski glazbenik, progovorio je o svojoj prošlosti, pri čemu se prisjetio i svog djetinjstva. Između ostalog, otkrio je i koja mu je domaća pjevačica bila simpatija u mladosti, a napisao joj je i ljubavno pismo.


Riječ je, naime, o Tatjani Cameron, poznatijoj kao Tajči. Houdek je ispričao kako joj je napisao ljubavno pismo dok je imao samo osam godina, a pjevačica je to isto pismo onda i pročitala, i to nakon 25 – 30 godina.


,,Prva uspomena je, ustvari, pismo koje sam pisao Tajčici, s osam godina. Svi smo joj pisali, svi smo bili zaljubljeni u Tajči i Tajči je bila centar našeg svijeta, i ostala. I nekakvih 25, 30 godina kasnije mi se upoznajemo, pismo biva pronađeno i krug se nekako zatvori”, prisjetio se Houdek za InMagazin.
Osim Houdeka, u emisiji su se još mnogi domaći glazbenici prisjetili su se ponekih uspomena. Tako se, primjerice, Željko Bebek, prisjetio svoje prve ljubavi: ,,Zvala se Milena, u prvom gimnazije. ali je ta veza vrlo kratko trajala obzirom da je ona odselila iz Sarajeva nakon mjeseca dana od početka škole i tako daleko od očiju, daleko od srca”, ispričao je.


Pjevačica Maja Šuput se, s druge strane, prisjetila kako se u djetinjstvu uređivala i frizirala: ,,Evo samo da znaš da sam ja od malih nogu krenula s uređivanjima, moja mama je bila frizerka i tu sam imala dvije godine i u stanu gdje smo živjeli smo imali frizerski salon i onda sam ja s tim ženama stalno što su one radile to sam i ja, tad je hauba još bila in, nije bilo ovih grijača kao danas, pa sam si uvijek stavljala te mrežice i kako si je neka baka frizirala, tak sam se i ja“, prepričala je Maja.