Nedjelja, 14. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

fanovi oduševljeni

Princ William ima viralan video zbog - romobila

Autor: M. Č.

06.07.2024. 18:55
Princ William ima viralan video zbog - romobila

Foto: ReutersIzgleda da je princ William našao novi način za dolazak do palače Winsdor – naelektričnom romobilu! Naime, budućeg su kralja snimili kako krstari kraljevskom rezidencijom na svom elegantnom električnom romobilu, a videu nije trebalo dugo da postane viralan na društvenim mrežama.


Inače, ovo nije prvi put da je prinčev romobil dospio na naslovnice. Prošle godine objavljeno je da je William uložio u električni romobil kako bi se učinkovitije kretao imanjem Windsor. Romobil mu omogućuje da ubrza 10-minutno putovanje od Adelaide Cottagea, gdje živi s Kate Middleton i njihovo troje djece, do dvorca Windsor kako bi posjetio svog oca, kralja Charlesa.


,,To jednostavno ima smisla. Odjuri do dvorca kad treba vidjeti kralja. Od njegove obiteljske kuće u Adelaide Cottageu do dvorca Windsor ima gotovo pet kilometara povratnog putovanja, tako da je lakše voziti se romobilom nego autom ili pješice”, rekao je izvor za  The Sun.


U svakom slučaju, fanovi su oduševljeni ovim komičnim prizorom, a to su jasno dali do znanja u komentarima.
,,To držanje i sunčane naočale me ubijaju u pojam“, ,,Tako je neozbiljan, obožavam ga”, ,,Definitivno će biti fantastičan kralj”, ,,Iskreno, čini se da bi bio vrlo zabavno društvo”, ,,Zašto je ovo tako smiješno?“, bili su samo neki od komentara.