Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Toyota kao napojnica

Poznati YouTuber umjesto napojnice konobarici poklonio auto, no primio je pomiješane reakcije

Autor: L. S.

29.03.2023. 12:54
Poznati YouTuber umjesto napojnice konobarici poklonio auto, no primio je pomiješane reakcije

Foto: TikTok Screenshot

MrBeast osjećao se velikodušnoPopularni YouTuber MrBeast za svoj je nedavni pothvat od strane fanova primio pomiješane reakcije…


Naime, u nedavnom TikTok videu MrBeast (pravim imenom Jimmy Donaldson) upitao je konobaricu Amy koliko je iznosila najveća napojnica koju je ikada dobila.


“50 dolara”, odgovorila je, na što ju je MrBeast upitao: “Je li itko kao napojnicu dao automobil?” upitao ju je pruživši joj ključeve od novog Toyotinog automobila.
Amy u šoku nije bila sigurna radi li se o nekoj šali ili o pravom automobilu, no MrBeast ju je uskoro razuvjerio odvevši ju na parking i pokazavši joj njen novi auto na kojem se nalazi logo YouTuberove marke čokolade Feastables.


“Danas sam doslovno zakasnila na posao jer je Uber bio spor”, rekla je Amy Donaldsonu, te nadodala: “Trenutno sam u takvom šoku. Ne znam ni voziti”.


@mrbeastAmy’s been getting to work without a car formonths, thanks to you we changed that 🙂


♬ original sound – MrBeast

“Amy već mjesecima ide na posao bez automobila, zahvaljujući vama to smo promijenili”, napisao je Donaldson u opisu videa, no neki od fanova nisu bili oduševljeni Donaldsonovim potezom, aludirajući na to da je auto kompletno obilježen njegovim logotipima.


Neki su razmišljali drugačije: “Ako dobijem besplatan auto, zamotajte ga u što god želite“, napisala je jedna osoba, prenosi NYPost.