Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Ariana Grande

Poznata pjevačica rastaje se nakon 2 godine braka: 'Svi su znali da će veza biti kratkoga vijeka'

Autor: S.M.

18.07.2023. 08:42
Poznata pjevačica rastaje se nakon 2 godine braka: 'Svi su znali da će veza biti kratkoga vijeka'

Foto: Reuters

Pokrenula je glasina o razvodu nakon što se ovog vikenda pojavila na Wimbledonu bez vjenčanog prstenaNakon što je TMZ još u siječnju pisao da supružnici Ariana Grande i Dalton Gomez žive odvojeno, pojavljuju se novi izvori s konačnim potvrdama. Glasine su na neki način potvrđene nakon što se pjevačica ovog vikenda pojavila na Wimbledonu bez vjenčanog prstena.


Zaključak je da su Grande i Gomez shvatili da njihov brak jednostavno ne ide i rastaju se u dobrim uvjetima.


“Zajedno su došli do odluke o rastavi. Probleme su gomilali još i prije siječnja, ali žele ostati najbolji prijatelji”, kaže izvor za Page Six.
Drugi je izvor potvrdio da žele ostati prijatelji, a Entertainment Tonight je iskopao izjavu osobe bliske paru koja kaže da se par bojao “brzine kojom situacija između njih napreduje”.


“Njihovi prijatelji su uvijek bili zabrinuti zbog turbulentne romanse i osjećali su da će njihova veza na kraju biti kratkoga vijeka. Bilo im je teško u različitim fazama i zbog poslovnih obaveza su imali problema oko pronalaska zajedničkog vremena”, kaže izvor.


Grande i Gomez vezu su započeli početkom 2020. godine, kratko prije nego ih je pandemija koronavirusa “natjerala” na zajedničku karantenu. Krajem godine su se zaručili, a potom i vjenčali u svibnju 2021.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)