Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Prisjećanje

Poznata glumica iz "Plave lagune": "Žao mi je što sam svijetu otkrila da sam djevica"

Autor: L. S.

11.11.2022. 09:54
Poznata glumica iz

Foto: instagram

Brooke Shields progovorila je o vlastitom iskustvu i posljedicama dijeljenja intimnih detaljaPoznata glumica Brooke Shields još je od svojih tinejdžerskih dana svijetu poznata po ulozi u filmu “Plava laguna”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Brooke Shields (@brookeshields)


Shields je u novoj epizodi svog podcasta “Now What? With Brooke Shields” otkrila kako je zažalila što je svijetu otkrila da je djevica, te je sa slušateljima podijelila da je bilo pogrešno takve stvari dijeliti u javnosti.


Kao glavni razlog tomu navela je: “To me cijeli život pratilo”, o čemu svjedoči i nadimak koji je uslijed toga dobila – “najpoznatija djevica na svijetu”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Brooke Shields (@brookeshields)
Shields je još 1985. napisala knjigu “On Your Own”, u kojoj je obznanila da je djevica, u kontekstu mogućnosti vlastitog izbora.


Nakon toga, ispričala je kako je dobivala brojne poruke svojih mlađih obožavatelja upravo o toj tematici, no bilo je i onih neumjesnih javljanja i pitanja koja su joj bila upućena od strane starijih muškaraca. Za sve to rekla je kako ju je učinilo snažnom u turbuletnoj industriji, no evidentno je kako bi iz današnjeg kuta gledišta to zadržala za sebe.