Srijeda, 12. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Remix

Pjesme "Pasión" i „Strast“ u novom ruhu projekta glazbenog producenta Tome in der Mühlena

Autor: S.M.

03.02.2023. 11:13
Pjesme

Foto: Maya in der Mühlen

Nastavkom projekta svoju priliku dobila je i hrvatska Shakira, Maria Florencia Celani“Pasión” i „Strast“ nove su pjesme projekta poznatog glazbenog producenta Tome in der Mühlena i njegovog tima u kojem se savršeno isprepliću višegodišnje Tomino iskustvo i nadarenost mladih nadolazećih glazbenih zvijezda, a sad su dobile i svoja remix izdanja, doznajemo iz priopćenja.


Nastavkom ovog projekta vrijednog pažnje, svoju priliku dobila je i Argentinka sa zagrebačkom adresom Maria Florencia Celani, umjetničkog imena Florencia. Glazbom se bavi još od vrtićkih dana, a glazbeno obrazovanje stjecala je u argentinskom Musical Teatheru. Sebe vidi u r&b i pop glazbenom pravcu, a zbog zanimljivog izgleda i plesačkog talenta prozvana je hrvatskom Shakirom.


Hrvatsku javnost oduševila je nastupima u emisiji „The Voice“.
„Ne mogu biti sretnija rezultatom koji je stigao tolikim trudom, pjesme su stvorene iz toliko ljubavi i strasti. Hvala ti Hrvatska što si me prihvatila i obgrlila, hvala ti za priliku gdje mogu pokazati svoju umjetnost.“ – kaže Florencia.


Nesumnjivo je kako će iskusni producent zasigurno znati ‘upakirati’ talent koji posjeduju mnogi mladi izvođači. Ne treba zaboraviti ni Tominu povezanost sa svjetskom glazbenom scenom i trendovima gdje se radi se na modernijem pristupu koji će posve sigurno pridonijeti internacionalnim dosezima mladih hrvatskih izvođača.


Glazbu i tekst potpisuju Mirza Tetarić i Baby Dooks koji je ujedno zaslužan i za produkciju, a Tomo je snimio gitarske dionice. Pjesme su dobile i svoja remix izdanja, a za njih je zaslužan DJ Fraze.