ponedjeljak, 20. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Ona prava

Oženio se Ted iz 'Kako sam upoznao vašu majku'! Ovaj brak će bit legen...

Autor: L. S.

21.01.2024. 12:12
Oženio se Ted iz 'Kako sam upoznao vašu majku'! Ovaj brak će bit legen...

Foto: Instagram/@joshradnor

...daran!Josh Radnor, zvijezda serije “Kako sam upoznao vašu majku” i Jordana Jacobs, psihologinja iz Brooklyna, izrekli su sudbonosno da!


Doduše, još prije dva tjedna, no glumac je sretnu vijest priopćio svojim fanovima tek nedavno, što je svih veoma usrećilo!


Vjenčanje se odvilo početkom siječnja u Cedar Lakes Estateu, usred snježne oluje, dok je njihovih 164 snijegom okupanih gostiju drhtalo na večernjem zraku.
New York Times piše da su njihovi uzvanici imali priliku slušati i desetominutne monologe od strane Randora i Jacobs, a priča o tome kako su se upoznali veoma je unikatna.


Bila je to veljača 2022. te su oboje, tada se još uvijek ne poznajući, sudjelovali na obuci za zvučnu meditaciju održanoj u sjevernom dijelu New Yorka, zajedno s još tridesetak ljudi. Ondje su uzeli vrstu psihodeličnih gljiva prije nego što su legli na pod na suprotnim stranama velike prostorije. Maske su im pokrivale oči dok su slušali zvukove meditacijskih zdjela i zvona.


Noć prije meditacije, razgovarali su pola sata i njegovim riječima “upali u stvarno laganu, zabavnu sesiju upoznavanja”. Bilo je tu tema o ljubavi, smrti i povezanosti između njih. Svaki par ima svoju verziju flerta!


Nakon njihovog psihodeličnog iskustva, Jacobs je rekla Radnoru da joj se sviđa.


“Imala sam iskustvo u ceremoniji slušanja mog srca i moje srce je privučeno tebi”, romantično mu je kazala potapšavši ga po ramenu, dok joj je Randor, pomalo uspaničen zbog osjećaja koji su se uzburkali u njemu, odgovorio: “I ti si se meni obratila na ceremoniji, ali nisam spreman razgovarati o tome”.


Nekoliko minuta nakon što je napustio odmaralište u kojem su bili, javio joj se porukom što je bio početak udvaranja i od tada su postali nerazdvojni.


Zanimljivo, Jacobson je rekla da nikada nije gledala “Kako sam upoznao vašu majku” što je Radnora oduševilo!


Ubrzo je na tapetu došla i tema braka, a zaruke su se dogodile jednog svibanjskog jutra u Kaliforniji. Prvo su meditirali, a zatim je Radnor ležerno predložio da jedno drugom pišu ljubavna pisma. Njegovo je završilo prosidbom!


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Josh Radnor (@joshradnor)