Subota, 23. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

I to pred djecom?

Oštre tvrdnje izvora: 'Piqueova majka je šakom udarila Shakiru ispred njega!'

Autor: S.M.

27.03.2023. 10:22
Oštre tvrdnje izvora: 'Piqueova majka je šakom udarila Shakiru ispred njega!'

Foto: FOTO/REUTERS

Prema španjolskim medijima, majka mu je dala jednu od svojih kuća da bi mogao provoditi vrijeme s Clarom ChíomProšlo je nekoliko mjeseci otkako su Gerard Piqué i Shakira objavili da se rastavljaju, ali svakodnevno nastavljaju curiti novi detalji o prekidu. Ovoga puta informacije stižu s portala Latin Post i tiču se odnosa pjevačice sa njezinom svekrvom Montserrat Bernabeu.


Prema njihovom izvješću u kojem se pozivaju na The Sun i El Popular, izvori bliski paru tvrde da je Piqueova majka znala za njegovu aferu s Clarom Chiom i pomogla mu u skrivanju.


Novinarka Lara Fe piše: “Kada je započela veza između Gerarda Piquéa i Clare Chie, skrovište su pronašli u kući njegovih roditelja u Cabrilsu u Španjolskoj.”
Dodaje da je izvor svjedočio incidentu između Shakire i Piqueove majke.


Izvor tvrdi da su se ozbiljno posvađale te da je “Bernabeu udarila Shakiru šakom u lice ispred Gerarda i njegove djece”, ali incident još nije službeno potvrđen.


Izvješća su kontradiktorna onome u španjolskom časopisu Lecturas gdje stoji da je Gerardova mama učinila sve da bi pomogla njemu i Shakiri u spašavanju veze.