Utorak, 27. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Prisjećanje

Olivia Culpo, bivša djevojka Nicka Jonasa: "Mislila sam da ćemo se oženiti"

Autor: L. S.

09.11.2022. 13:20
Olivia Culpo, bivša djevojka Nicka Jonasa:

Foto: Reuters

Uoči premjernog prikazivanja novog obiteljskog realitya, Culpo se otvorila o iskustvu davne veze s popularnim pjevačemAmerički model Olivia Culpo, koja je osvojila titulu Miss Universe prije deset godina, dugo je bila van povećala javnosti, no to se lagano mijenja budući da je nedavno izašla prva epizoda reality showa “The Culpo Sisters”. Show veoma nalikuje Kardashian formatu, u kojem model po prvi puta progovara o vezi s pjevačem Nickom Jonasom.


Olivia se u vezu s poznatim Jonasom upustila 2013., te je rekla kako je to doba za nju bilo jako formirajuće. “Odselila sam se s njim u Los Angeles. Nisam imala brend niti novca, samo sam bila zaljubljena”, ispričala je producentima.


“Kada je prekinuo sa mnom, ostavljena sam zapravo bez smisla o vlastitom identitetu. Moj čitav identitet bio je u njemu, što je vrlo česta priča mladih i zaljubljenih ljudi”, nastavila je.
“Mislila sam da ćemo se oženiti”, ispričala je, dok nakon prekida nije znala kako li će si moći priuštiti stanarinu sad kad živi sama. Nakon turbuletnnog i teškog perioda, oboje su nastavili sa svojim životima te su sretno zauzeti.