Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

glazba iznad svega

Nina Badrić se prisjetila albuma koji joj je promijenio karijeru

Autor: M. Č.

26.02.2024. 19:13
Nina Badrić se prisjetila albuma koji joj je promijenio karijeru

Foto: Instagram

Ususret novom albumu, za koji su pripreme u punom jeku, Nina se prisjetila prethodnih uspjehaHrvatska glazbenica Nina Badrić u posljednje se vrijeme posvetila velikim promjenama. Osim što je napravila veliku transformaciju izgleda, čini se i da priprema nešto potpuno drukčije za svoj nadolazeći album, a sada se prisjetila i albuma koji joj je promijenio karijeru.


Naime, u pitanju je album “Ljubav”, koji je izašao 2003. godine, a Nina ga je nazvala njezinim ”najtiražnijim i najslušanijim albumom”. Pjevačica je na svojem Instagram profilu objavila video star dvadesetak godina, te se u opisu prisjetila starog albuma, ali i natuknula nekoliko detalja o novom.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)


,,Novi album #onokad polako dobiva svoje konture, produkciju i aranžmane i jedva čekam da čujete neke nove pjesme. One su s godinama postale zrelije, ali zrelija sam i ja“, započela je Nina.
,,Ovako je to bilo sa albumom “Ljubav” koji je do sada bio moj najtiražniji i najuspješniji album. 5 nominacija za nagradu Porin i svih 5 Porina je otišlo u moje ruke. 5 od 5! Ono sto je najvažnije, ostale su pjesme koje su postale evergreeni moje karijere i vaših života“, dodala je ponosno, pa zaključila: ,,Najljepše je to što se još uvijek volimo kroz sve ove godine i što nam je još uvijek iznad svega najvažnija glazba.”


Inače, Nina na novom albumu, koji će biti njezin osmi studijski album, radi nakon više od 10 godina pauze, a malo je reći da su fanovi uzbuđeni. U prethodnom je intervjuu pjevačica natuknula da je njezinu promjenu imidža inspirirao upravo nadolazeći album. ,,Cijeli je povod novi album koji se nakon 11, 12 godina gospođa udostojila snimiti“, našalila se, pa dodala: ,,Album će biti iznenađenje, bit će svega. Trebalo mi je osvježenje, meni samoj trebala je cijela ta nova energija koja se skupila oko albuma, jednostavno ni ti više ne možeš biti ona stara u nečemu novom, znači sve novo.”