Petak, 8. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Lourdes Leon Lolahol

Ne pada jabuka daleko od stabla: Madonnina kćer novom pjesmom intrigira i glasom i stasom

Autor: T.I.

10.11.2022. 17:52
Ne pada jabuka daleko od stabla: Madonnina kćer novom pjesmom intrigira i glasom i stasom

Foto: YouTube screenshot

Pod umjetničkim imenom Lolahol, Lourdes Leon jučer je izdala svoj debitantski EP „Go“ s pet pjesama među kojima je singl/spot znakovito provokativnog naziva „Cuntradiction“Izreku da jabuka ne pada daleko od stabla, još je jednom potvrdilo jedno od šestoro djece slavne Madonne, Lourdes Leon.


26-godišnja Lourdes već se prije okušala kao manekenka i glumica, a sad je krenula majčinim stopama i uhvatila se glazbe. Pod umjetničkim imenom Lolahol jučer je izdala svoj debitantski EP „Go“ s pet pjesama među kojima je singl/spot znakovito provokativnog naziva „Cuntradiction“. Boja glasa je nepogrešivo na mamu, a glazba je prilično ozbiljni synth pop, da ne kažemo trip-hop, zvuk kakav je Madonna predstavila na svom možda najozbiljnijem uratku „Ray Of Light“ prije 25 godina. Po ovoj zavodljivoj, atmosferičnoj pjesmi, čini se da ćemo o Lolahol još čuti.


Dakako, ako jabuka ne pada kreativno daleko od stabla, nekako je logično da ne pada daleko ni vizualno. Lolahol u spotu izgleda provokativno sexy, što je na neki način zaštitni znak Madonne cijelu njenu karijeru, a čini se da će biti i njene kćeri.