Utorak, 25. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Ljetni session

Natali Dizdar snimila live verziju hita "Ocean" uz Jadransko more

Autor: S.M.

15.06.2023. 12:08
Natali Dizdar snimila live verziju hita

Foto: PR

"Spojili smo Ocean i more i jako smo zadovoljni", kaže pjevačicaNovi singl “Ocean” Natali Dizdar munjevito je osvojio publiku i top liste, a nakon osam remixeva koje potpisuju renomirani producenti i glazbenici, stiže i live verzija snimljena na obali mora. Idilična lokacija, more, stijene i miris borova bili su savršena inspiracija za ljetnu live verziju “Oceana”.


“Spojili smo Ocean i more i jako smo zadovoljni. Uoči ljetne turneje htjeli smo napraviti mali live session i donijeti nove verzije posljednja dva ljetna hita”, rekla je Natali i najavila skori dolazak još jedne live verzije – pjesme “Zadnji dan ljeta” koja stiže – simbolično – na prvi dan ljeta, 21. lipnja.


Audio produkcija za live verzije pjesama radio je Filip Majdak, a za video je bio zadužen Hrvoje Banić. Osim što radi na novim snimkama, Natali čeka i radno ljeto.
Prvi datumi ljetne turneje već su poznati, pa ju 22. lipnja slušamo 22. lipnja na Malom festivalu Petrinja, 30. lipnja stiže na Ljeto u Samoboru, 2. srpnja je u Čakovcu, 6. srpnja na Riječkoj Zvečki, a 1. kolovoza u Vodicama, stoji u priopćenju.