Srijeda, 29. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

»Bejbe«

Mia Dimšić objavila novu ljubavnu baladu: Glazbena emocija i snaga teksta

Autor: Ivana Kocijan

14.10.2023. 09:05
Mia Dimšić objavila novu ljubavnu baladu: Glazbena emocija i snaga teksta

Foto: Promo

Na krilima nove pjesme popularna pjevačica najavljuje skori izlazak novog albuma te veliki koncert u »Lisinskom« 26. studenogMia Dimšić objavila je novu pjesmu, ljubavnu baladu »Bejbe« koju opisuje kao kombinaciju glazbene emocije, osjećaja zaljubljenosti i snage teksta s porukom o ljubavi. Pjesma koja je svojevrsna oda posebnoj osobi, slušatelje će osvojiti emotivnim refrenom i zanosnom melodijom.


Na pjesmi je, uz Miju, radio već provjereni autorski tim, Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, a sve je aranžmanski zaokružio Ivan Pešut, dok mix i mastering potpisuje Goran Martinac iz Croatia Records Studija. Pjesma je dobila šarmantan videospot u režiji Borisa Sekulića u kojem Miju prati romantična atmosfera između četiri zida u kojima stanuje opjevana ljubav, ali i stihovi pjesme koji se pojavljuju na svakom koraku.

– »Bejbe« je za mene pjesma koja poručuje da je u redu biti djetinjast, izgubljen i pomalo naivan i da smo možda baš takvi potrebni ovom svijetu. Mislim da život postaje čarolija tek onda kad prigrlimo svoju osobnost i odlučimo da je pretvaranje jednostavno zamorno. Kao i uvijek, sa mnom su pjesmu radili Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, za produkciju se pobrinuo Ivan Pešut, a za miks i mastering Goran Martinac.


Posebno me veseli što smo nakon dugo vremena spot radili s našim Borisom Sekulićem kojeg je zadnjih godina bilo teško uloviti u Hrvatskoj zbog raznih inozemnih angažmana. Spot je pun malih vizualnih detalja, a zahtjevan zadatak da sve to ulovi u jednom potezu imao je snimatelj Mateo Jurčić i odlično se snašao. Uz Ivana Pešuta, uz mene se u spotu pojavljuje i gitarist Vedran Baotić. Nadam se da će pjesma razveseliti publiku barem upola koliko je nas od samog početka stvaranja, poručila je Mia.


Na krilima nove pjesme popularna pjevačica najavljuje skori izlazak novog albuma te veliki koncert u »Lisinskom« 26. studenog.


»Život nije siv«, »Sunce, oblak, vjetar«, »Bezimeni«, »Kiša«, »Do posljednjeg retka«, hitovi su koji uvijek raspjevaju i rasplešu publiku koja će imati priliku uživati i u novim pjesmama čiju je premijernu izvedbu Mia ostavila upravo za svoj koncert u »Lisinskom«. (