Utorak, 27. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Fanovi zgroženi

Madonna pila vodu iz zdjelice za pse, fanovi se pitaju: "Što nije u redu s tobom?"

Autor: L. S.

11.11.2022. 15:00
Madonna pila vodu iz zdjelice za pse, fanovi se pitaju:

Foto: Instagram / Madonna

Još jedan dan, još jedna Madonnina (bizarna) objavaSvjetski poznata glazbena ikona Madonna ne prestaje šokirati svoje fanove totalno neobičnim objavama.


Posljednja u nizu takvih je video kojeg je objavila na Instagramu. Prvi dio videa još se čini u granicama normale, gdje pjevačica niže fotografije sebe pozirajući na motoru u garaži. Nakon toga, slikala se ispred umjetnine, a potom i iza lišća.


U drugom dijelu videa stvari postaju čudne: nakon što je fokus slika i videa prebacila na stražnjicu, počela je nizati slike u kojima oponaša seksualne poze i scene koristeći stvari poput bočice ljutog umaka, a šlag na torti ove bizarne montaže je scena gdje pjevačica pije vodu iz pseće zdjelice, nakon čega je legla na pod.
“Što nije u redu s tobom?”, u komentaru ju je upitao jedan od pratitelja. Drugi se nadovezao. “Ne želim više ni pratiti Madonnu…”.


Jedna od komentatorica ispričala je kako joj je Madonna bila uzor, no da sada više ne vidi tu kreativnost, koju je prema njenom sudu zamijenila s vulgarnošću.