Subota, 2. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Elektronički festival

Las Vegas partijao uz hrvatske DJ-e

Autor: Ivana Kocijan

10.11.2022. 08:48
Las Vegas partijao uz hrvatske DJ-e

Foto: GITZ PRODUCTION

Prvo izdanje LMF Festivala u američku je prijestolnicu zabave dovelo petnaest zvijezda naše elektroničke sceneNakon Zagreba, LMF Festival, jedan od najboljih hrvatskih elektroničkih festivala, održan je i u američkoj prijestolnici zabave. LMF Las Vegas – Episode 01 Festival okupio je 15 prominentnih hrvatskih DJ-eva koji su tijekom dva dana nastupili pred američkom publikom u prostoru AREA15.


Prvu večer hrvatsku elektroničku scenu predstavljali su Wekingz, Dallerium, Joe2Shine, Kosta Radman, Dancelectric, Damir Ludvig i Kraundler, dok su drugu večer Elena Mikac, Tom Bug, Vedran Car, Yakka, Marina Karamarko, DJ Jock i Tomo In Der Muhlen bili zaslužni za teleportiranje američke publike na zagrebačko izdanje festivala.


LMF je od početka imao u planu širenje na druge kontinente, a odlazak u Las Vegas pothvat je vrijedan svake pohvale. Ovakav su iskorak prepoznali i Turistička zajednica grada Zagreba i Hrvatska turistička zajednica, što ne čudi s obzirom na to da se ovakvim događanjem na originalan način popularizira Hrvatsku kao idealnu turističku destinaciju za sve željne kvalitetne glazbe i dobre zabave.
Ekipa iz LMF-a najavljuje i sljedeće američko izdanje LMF Las Vegas – Episode 02 već za proljeće 2023. Za sve nestrpljive fanove zagrebačkog festivala uskoro stižu dobre vijesti – objava datuma LMF 2023. očekuje se u sljedećim danima. Iz organizacije poručuju da možemo očekivati najjače izdanje dosad te da nas osim velikih imena očekuju i mnogi dodatni sadržaji koji će se premijerno prezentirati upravo na LMF 2023., na jezeru Jarun.