Nedjelja, 25. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

dječji glasić

Lana Jurčević podijelila lijepe vijesti uz snimku ultrazvuka bebe: ‘Već se vidi karakter!’

Autor: S.M.

15.09.2023. 18:38
Lana Jurčević podijelila lijepe vijesti uz snimku ultrazvuka bebe: ‘Već se vidi karakter!’

Foto: Instagram / Lana JurčevićLana Jurčević proteklih se dana javljala iz bolnice, a sada se napokon obratila obožavateljima i javnosti s lijepim vijestima. Popularna pjevačica i poduzetnica objavila je video sa snimkama ultrazvuka bebe, a video je malo koga ostao ravnodušnim.


Kroz video se čuje dječji glasić koji kaže: “Hej mamice! Daj da se predstavim! Moje srčeko je počelo kucati danas! I živ/a sam! Volim osjećaj kad čujem tvoje otkucaje. Svaki otkucaj. I onda želim plesati i podignuti ručice i nogice! Sviđa mi se ovdje unutra”, pisalo je.@lalana💓💓💓💓💓💓💓💓💓 Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program :)) Već se vidi karakter ❣️😆. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad cujem srce i vidim da smo dobro, nakon nase male borbe, nema ljepseg ❣️❣️❣️


♬ Hey mamiceee – Lalana“Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program! Već se vidi karakter. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad čujem srce i vidim da smo dobro, nakon naše male borbe, nema ljepšeg”, napisala je.


Pjevačica je snimkom razveselila obožavatelje nakon što je prije nekoliko tjedana javnosti kazala da se nalazi u bolnici zbog komplikacija u trudnoći pa su joj sada ispod videa ostavili brojne komentare podrške i ljubavi.


Naposljetku je otkrila da je sada sve u redu i da s partnerom Filipom Kratofilom jedva čeka upoznati bebu.


Podsjetimo, s partnerom je u vezi od 2017. godine, a njemu se vrlo malo zna jer se ne voli eksponirati u medijima. U ono malo dostupnih informacija stoji da je specijalist digitalnog marketinga, a na njegovu zaključanom profilu na Instagramu piše i da je direktor Lanine kozmetičke tvrtke.