ponedjeljak, 5. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Nova (stara) metoda

Lana Jurčević objavila video svog "ledenog" tuširanja: "Mijenja stvari i život na bolje"

Autor: L. S.

08.11.2022. 10:15
Lana Jurčević objavila video svog

Foto: FOTO/Instagram

Dok su neki pozdravili ovaj potez, mnogi su iskazali strahLana Jurčević, pjevačica koja je krenula i u skincare vode, jučer je na profilu svog brenda La Piel objavila video svog tuširanja, kroz koji je pričala o svim prednostima tuširanja hladnom vodom.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli La PIEL | Prirodna kozmetika (@la_piel)


Jurčević se, uoči svog 38. rođendana, odlučila priključiti dvadesetodnevnom izazovu tuširanja hladnom vodom jer, kako je napisala u opisu videa, “Mijenja i stvari i život na bolje”.


“Što se događa kad se tuširaš hladnom vodom svaki dan? Ona utječe na naše mentalno i fizičko stanje. Jačaš svoju volju, izdržljivost, smanjuješ nakupljen stres a jačaš imunitet”, samo su neki od benefita ovakvog tuširanja koje je navela u videu.
Pratitelji su u komentarima ipak ostali podijeljeni: dok su joj neki aplaudirali govoreći: “Svaka čast”, “Super”, “Bravo, Lana”, neki su ovakav potez ocijenili kao preodvažan: “Nema šanse, niti da mi milijun eura daju za nagradu”, “Bojim se”! Međutim, bilo je ponajviše komentara u kojima su i ostali pratitelji dijelili svoja iskustva tuširanja hladom vodom, te su se uz to nizale brojne čestitke povodom rođendana.