Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

neobična praksa

Kourtney Kardashian šokirala: 'Upravo sam popila čašu svog izdojenog mlijeka jer se osjećam loše'

Autor: M. Č.

20.04.2024. 20:44
Kourtney Kardashian šokirala: 'Upravo sam popila čašu svog izdojenog mlijeka jer se osjećam loše'

Foto: Instagram

Ovu "ljekovitu metodu" isprobavati bi trebalo isključivo na vlastitu odgovornost...Reality zvijezda Kourtney Kardashian nije sramežljiva kada je riječ o otvorenom razgovoru o svojem zdravlju ili svom tijelu nakon poroda, a sada je to dokazala još jednim pomalo šokantnim priznanjem.


Zvijezda Kardashian i osnivačica Poosh-a podijelila je snimku na svojoj Instagram priči, u kojoj je otkrila da je popila čašu vlastitog majčinog mlijeka.


Image
,,Upravo sam popila čašu svog izdojenog mlijeka jer se osjećam loše. Laku noć!” napisala je iznad fotografije sebe s filterom.


I dok nije tajna da majčino mlijeko nosi brojnako se majčino mlijeko može smatrati  lijekom za stanja poput ekcema i dermatitisa, njegov učinak na bolest nije baš jasan, budući da Nacionalni institut za zdravlje navodi još 2015. godine da “nijedno znanstveno istraživanje nije dokazalo da direktna konzumacija ljudskog mlijeka kod odraslih osoba zbog ljekovitih svojstava pruža ništa više od placeba.”


Dakle, ovu “ljekovitu metodu” isprobavati bi trebalo isključivo na vlastitu odgovornost.


Inače, Kardashian, koja je u studenom rodila sina Rockyja, kojeg dijeli sa suprugom Travisom Barkerom, nedavno je novim majkama pružila poticaj samopouzdanja o njihovim tijelima nakon poroda, dok je bila na odmoru na Turks i Caicosu sa svojom obitelji.


,,Drage nove mame. Vaše tijelo je prekrasno u svim fazama. Tijekom trudnoće dok blistamo i rastemo, nakon poroda dok se liječimo i smanjujemo, i onda taj period koji mi je najteži, dok se naša tijela još uvijek prilagođavaju. A ako dojite, to je još jedan dio toga”, napisala je.


,,Pritisak koji se stavlja na nas da se brzo vratimo u formu kada je sve novo i drugačije nije realan. Život je predivan. Ti si predivna. Samo mali podsjetnik (i za mene)”, zaključila je naposljetku Khloe.