Subota, 2. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Bez dlake na jeziku

Kelly Osbourne krenula u tiradu po princu Harryju: 'Cendrav, cmizdrav jadnik, j***ni nacist...'

Autor: L. S.

21.06.2023. 09:09
Kelly Osbourne krenula u tiradu po princu Harryju: 'Cendrav, cmizdrav jadnik, j***ni nacist...'

Foto: Instagram / Kelly Osbourne

U zajedljivom govoru pjevačica je prokomentirala kako je "Svačiji život j***no težak"Kelly Osbourne, dok je gostovala u I’ve Had It podcastu, okomila se na princa Harryja čime je voditeljice Jennifer Welch i Angie ‘Pumps’ Sullivan u potpunosti iznenadila.


Naime, u zajedljivom govoru pjevačica je prokomentirala kako je “Svačiji život j***no težak”.


“Mislim da je Harry j***ni bedak. On je cendrav, cmizdrav jadnik koji prigovara: ‘Jao, ja sam jedini koji je ikada imao psihičkih problema, moj život je bio tako težak…’
Svačiji je *ebeni život težak. Ti si bio princ j***ne zemlje, koji se maskirao u je***og nacista, a sada se pokušavaš vratiti kao papa? Pu*i ga”, govorila je Kelly u snimci koja je obišla čitav svijet.


@ivehaditpodcast Kelly Osbourne has had it with Prince Harry #fyp #podcastclips #comedypodcast #funnypodcast #ivehadit #ivehaditpodcast #kellyosbourne #princeharry #harryandmeghan #celebrity #celebritytiktok #meghanmarkle #royalfamily ♬ Makeba

Između ostalog, Kelly se također osvrnula i na vlastitu borbu s ovisnošću o drogama i otkrila da je pet puta bila na odvikavanju.


“Rehabilitacija može biti najbolja stvar koja vam se ikada dogodila, a može biti i najdosadnijih 28 dana u vašem životu, zar ne? Sve je u tome što uložiš u to”, kazala je.