Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Oštro

Kanyeova supruga odbrusila zabrinutim prijateljima: 'Odj**ite! Ljubomorni ste jer sam slavna'

Autor: L. S.

20.09.2023. 13:43
Kanyeova supruga odbrusila zabrinutim prijateljima: 'Odj**ite! Ljubomorni ste jer sam slavna'

Foto: REUTERS

Tvrde da joj je reper 'isprao mozak'Nezakonita supruga Kanyea Westa Bianca Censori oštro je odbrusila prijateljima da su ljubomorni na njezinu slavu nakon što su iskazali zabrinutost za nju zbog sumnje da kontroverzni reper njome manipulira, prenosi Daily Mail.


Ovaj mjesec par je bio posebno skandalozan (sjetimo se skandala sa stražnjicom u Italiji i nebrojenih kritika na Biancino oskudno odijevanje), a u priču su se ubacili i Biancini prijatelji te su kazali kako su pokušavali doprijeti do nje.


Tako je prijateljica Censorijeve otkrila da se Bianca bitno promijenila od dana kada je bila školarka u Melbourneu, te brojni članovi njenog (bivšeg?) društva smatraju da su se brojne transformacije dogodile s jednim ciljem: kako bi stigla na naslovnice i dosegla slavu.
“Nekoliko njenih prijatelja konačno je uspjelo doći do nje, ali ona nije bila zainteresirana za razgovor, niti ju je zanimala nečija briga” rekao je blizak prijatelj.


“Isključila je sve od sebe i rekla jednoj svojoj bivšoj prijateljici ‘Odjebi”‘ kad ju je pokušala pitati je li dobro. Govori da su njezini prijatelji samo ljubomorni na njezinu slavu”, tvrdi izvor. Još jedan blizak izvor komentirao je:


“Svakog dana ona i Kanye smišljaju načine kako da ona izgleda raskalašenije i razgolićenije nego prethodnog dana. Ispran joj je mozak na isti način na koji je on dao isprati mozak svojim sljedbenicima u crkvi, onima koji su radili za akademiju Donda, onima koji su radili za Yeezy, a posebno Kim”.