Četvrtak, 20. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

emotivna čestitka

Josipa Lisac uputila lijepu poruku Tonyju Cetinskom, a on uzvratio: 'Sretan sam što živim u vremenu sa tobom udišući isti zrak'

Autor: M. Č.

24.05.2024. 20:10
Josipa Lisac uputila lijepu poruku Tonyju Cetinskom, a on uzvratio: 'Sretan sam što živim u vremenu sa tobom udišući isti zrak'

Foto: Vedran Karuza i Instagram @josipa_lisac

Legendarna je pjevačica glazbenika poslala dirljivu poruku uoči 55. rođendanaHrvatski glazbenik Tony Cetinski na svojem je Instagram profilu podijelio emotivnu čestitku koju mu je poslala legendarna pjevačica Josipa Lisac, uoči njegovog 55. rođendana i koncerta u zagrebačkoj Areni, koji je zakazan za 31. svibnja.


,,Dragi Toni, divno je što mogu s tisućama vjernih poštovalaca podijeliti ovu tvoju izuzetnu svečanost. Odavno sam i ja jedna od tisuću kojoj si najbolji! 35 godina zaljubljen i zanesen kročiš izazovnim, neizvjesnim i teškim putem da bi pokazao što želiš, možeš i tko si”, započela je Josipa u snimci.


,,To se permanentno gradi uz strast, ogroman trud, sve si to sam napravio. Ti si noseći sebe u sebi, baš takvog kakav jesi, uz pjesme koje su prenosile tvoj snažan senzibilitet, uspio božanstvenim glasom osvojiti srca i srca. To se treba slaviti! Moje iskrene čestitke i da, sretan ti rođendan, dragi Toni!”, zaključila je.
Tony nije ostao dužan, pa je kolegici također uputio nekoliko komplimenata i riječi zahvalnosti. ,,Hvala draga Josipa. Sretan sam što živim u vremenu sa tobom udišući isti zrak. Volim te”, napisao je u opisu objave.


,,Vidimo se i slavimo 31.05.2024. Arena Zagreb. Nemoguće je bilo sačuvati ovu objavu kako bih je objavio na sam dan koncerta”, dodao je potom.


Glazbenik nije bio jedini dirnut ovom porukom; u komentarima su se javili mnogi raznježeni obožavatelji.


,,Predivna Josipa. Sve što je izgovorila živa je istina i potvrda koliko je Tony veličanstven u svom glasu, muzici i životnim stavovima“, ,,Za zaplakati zbog oboje,šta nakon vas u ovom ništavilu i sivilu. Svaka njena riječ je odmjerena, duboka, kao da istovremeno govori i o sebi. Predivna je ova ljubav između kolega, iskrena i čista”, ,,Predivno rečeno od jedne velike Dive”, bili su samo neki od komentara.