Četvrtak, 25. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

"suze radosnice"

Jennifer Aniston obuzele emocije dok je govorila "Prijateljima": 'Nemoj me rasplakati'

Autor: M. Č.

07.06.2024. 17:22
Jennifer Aniston obuzele emocije dok je govorila

Foto: REUTERS

Svjetski poznata glumica Jennifer Aniston postala je emotivna u recentnom intervjuu. Dok je razgovarala s Quintom Brunsonom za Varietyjev razgovor “Actors on Actors”, Aniston  je upitana o hit seriji “Prijatelji” koja navršava 30 godina, te kako je gledati je nakon iznenadne smrti glumca Matthewa Perryja.


,,O Bože, nemoj me rasplakati!” Aniston je odgovorila u isječku Varietyja , podijeljenom na X (prije poznatom kao Twitter) o komediji, koja je pratila grupu od šest bliskih prijatelja.


,,Neću, nećemo jedno drugo rasplakati”, odgovorio je Brunson, dok je Aniston rekla: ,,U redu”.


,,Ali, ti već plačeš”, dodao je, prije nego što je upitao Aniston: ,,Želiš li minutu? Ne moramo [o tome] razgovarati.”


,,Oprosti, upravo sam počela razmišljati o…”, započela je Aniston prije nego što joj je pružena maramica. ,,To su suze radosnice“, inzistirala je, dodavši: ,,Dobro, i vratili smo se!”


“Prijatelji” su se prikazivali 10 sezona, od 1994. do 2004. godine, no i desetljećima kasnije nastavljaju prikupljati nove generacije obožavatelja.


U listopadu 2023. godine, Aniston i ostatak glumačke postave “Prijatelja” objavili su izjavu o Perryjevoj smrti , koju je ekskluzivno dobio People.


,,Svi smo tako potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo obitelj“, glasila je njihova poruka.


,,Ima toliko toga za reći, ali sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i obradimo ovaj nesaglediv gubitak. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada su naše misli i naša ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli diljem svijeta”, zaključeno je  nastavku poruke.