Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

posebno iznenađenje

Jelena Rozga doživjela emotivan trenutak na pozornici

Autor: M. Č.

23.04.2024. 21:21
Jelena Rozga doživjela emotivan trenutak na pozornici

Foto: InstagramHrvatska glazbenica Jelena Rozga jedna je od najvećih zvijezda na domaćoj estradi, a prošlog je vikenda održala rasprodani koncert u Sloveniji. S njom je tamo u glas pjevalo čak 3000 obožavatelja. Izvela je neke od svojih najvećih hitova, kao što su “Bižuterija”, “Razmažena” i “Nirvana”, a fanovi su joj priredili i posebno iznenađenje.


Naime, u jednom su trenutku tijekom koncerta dvije obožavateljice Rozgi poklonile malenu statuu balerine, na kojoj je pisalo “28 godina čiste ljubavi”, kako prenosi 24 sata. Podsjetimo, Jelena je prije svoje glazbene karijere trenirala klasičan balet.


Osim toga, pjevačica je na poklon dobila i buket cvijeća, a posebno ju je dotaknula slika na kojoj je njezin ljubimac, pas Ringo, preko koje piše: ,,Da je cijeli život moj, samo minut srca tvog”.
,,Mislim da nisam pogriješila kad sam uzela mikrofon u ruke. Ova ljubav koju vi meni dajete, ne mogu vam se dovoljno zahvaliti na tome. Ovo je na slici moj mali pas, mali, ali veliki u mom srcu. Hvala vam na ovim poklonima”, kazala je pjevačica emotivno.


Inače, Rozga je nedavno objavila novu pjesmu “Od čega sam ja”, koju je za nju napisao Ivan Huljić.


,,Uvijek je lijepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, ‘poznaješ u dušu’ i tko zna koliko ti je važno ostati vjeran sebi. Uživala sam u cijelom procesu stvaranja ove pjesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota koji je prava vizualna poslastica i jedva čekam čuti reakcije moje publike, ipak je njihov sud najvažniji”, rekla je tada Jelena.