Četvrtak, 25. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

sukob među kolegama

Jacques Houdek kritizirao Dečaka, on odgovorio: 'To govori o njemu'

Autor: M. Č.

27.02.2024. 17:43
Jacques Houdek kritizirao Dečaka, on odgovorio: 'To govori o njemu'

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Frontmen grupe Vatra osvrnuo se na Houdekov komentar da ima 'jako ograničen raspon glasa' i 'nezanimljiv vokal'Hrvatski glazbenik Jacques Houdek na svojim je društvenim mrežama vrlo temeljito komentirao nastupe na ovogodišnjoj Dori, a na meti njegovih kritika našao se i njegov bivši kolega iz emisije The Voice, Ivan Dečak.


Naime, u jednoj u nizu objava na svome Facebook profilu, Jacques je komentirao frontmena grupe Vatra i njegov nastup.


,,Najbolji vokal Dore je definitivno Damir Kedžo, iskrene čestitke! Jako zahtjevna pjesma, ali Damir je sve to odradio zaista na svjetskom nivou. Bravo! A najslabiji… hm… Ivan Dečak. Sad će netko reći – ali on je bio mentor u The Voiceu… Da, jest… i ja se godinama pitam – kako? Nezanimljiv vokal, jako ograničen raspon glasa, nije u stanju otpjevati ni pjesmicu od par tonova bez teškog naprezanja“, napisao je glazbenik.
Sada se povodom ovog komentara oglasio i sam Dečak. ,,Nisam vidio, nego su mi drugi prenijeli, moj komentar na to je da to sve govori o njemu. Nas dvojica nismo ni u kakvom sukobu, niti sam ja u nekoj komunikaciji s njim, ali s moje strane nema nikakve zle krvi”, poručio je za Story.


Također je dodao i da je zadovoljan te je, što se njega tiče, Vatra ispunila sve što si je zadala. ,,Dugo je trajala priprema i stalno smo imali probe pa je sve skupa bilo malo iscrpljujuće, tako da smo se sad evo malo ispuhali kad je sve završilo haha. Dali smo najbolje od sebe i zadovoljni smo s rezultatom. Pjesma je zaživjela već u eteru, najavili smo naš koncert na Šalati, tako da smo ostvarili ciljeve koje smo zacrtali. Nismo ništa očekivali, meni je sama pobjeda to što smo ušli u prvih 24, tako da zadovoljni smo s rezultatom, nemam riječi”, zaključio je Dečak.