Subota, 24. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Zagonetna snimka

Ivanu Knoll zaštitari ispratili s tribina, a nakon utakmice "spustila" Brazilcima

Autor: L. S.

10.12.2022. 09:30
Ivanu Knoll zaštitari ispratili s tribina, a nakon utakmice

Foto: Instagram, TikTok Screenshot

Vatrena navijačica prešla je dva milijuna pratitelja na InstagramuIvana Knoll na Instagramu je prešla brojku od vrtoglavih dva milijuna pratitelja, a na sinoćnjoj utakmici zaštitar ju je udaljio sa tribina.


Ivana je Vatrene odlučila podržati noseći tajce i grudnjak od crvenog lateksa, ukrašene kockicama, što je, kako nagađaju mnogi, bio potencijali razlog zagonetne snimke udaljavanja koje kruže Internetom.


@blablagrr #croatia #knolldoll #knolldollcroacia #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #fyp #f #foryou #foryoupage #fypシ ♬ original sound – Feynt
Ivana je prije utakmice pozirala brojnim fotografima, a nakon toga pojavio se zaštitar koji ju je otpratio s ruba tribina.


Njena odjeća tema je brojnih internetskih rasprava, a Knoll je kritičarima odlučila dati još “mesa” objavivši video u kojem pleše i “spušta” brazilskoj reprezentaciji nakon sinoćnjeg poraza.


View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)To je uzrujalo brojne navijače Brazila koji su zaštitnički stali u obranu gubitničke reprezentacije, no Knoll se nije na te komentare osvrtala već je odlučila slaviti pobjedu.